Iklan Chord Kunci Gitar

Sotya - Gilang Satyawan

Kunci Gitar Sotya - Gilang Satyawan

Chord Kunci Gitar Lagu Sotya Gilang Satyawan

Intro : C Em F G C Verse : C Em Iki tulising kidungku F G C Kanggo sira hapsarining kalbu C Em Eseme kang manis madu F G C Dasar ayu parasmu kang tanpo layu Em Am Nimas sesotyaning ati G F G C Yamung ndiko kang sawiji Em Am Langit bumi kang hanyekseni G F G C Nalikane ngucap janji ana lathi Interlude : F G C Chorus : C F Yamung siji sesotyaku G C Memanikku mung nimas wong ayu C F Panyuwunku mugo nimas G C Ora lali marang janji setyamu Am Em Nanging kabeh kuwi muspro F G C Eling kalamun pupusing tresno Am Em Wes tak cobo nglalekne sliramu F G C Nanging tak lali lali tan biso lali Interlude : C Em F G C C Em Iki tulising kidungku F G C Kanggo sira hapsarining kalbu C Em Eseme kang manis madu F G C Dasar ayu parasmu kang tanpo layu Em Am Nimas sesotyaning ati G F G C Yamung ndiko kang sawiji Em Am Langit bumi kang nyekseni G F G C Nalikane ngucap janji ana lathi Interlude : F G C Chorus : C F Yamung siji sesotyaku G C Memanikku mung nimas wong ayu C F Panyuwunku mugo nimas G C Ora lali marang janji setyamu Am Em Nanging kabeh kuwi muspro F G C Eling kalamun pupusing tresno Am Em Wes tak cobo nglalekne sliramu F G C Nanging tak lali lali tan biso lali F G C Nanging tak lali lali tan biso lali

Lirik Lagu Sotya Gilang Satyawan

Verse : Iki tulising kidungku Kanggo sira hapsarining kalbu Eseme kang manis madu Dasar ayu parasmu kang tanpo layu Nimas sesotyaning ati Yamung ndiko kang sawiji Langit bumi kang hanyekseni Nalikane ngucap janji ana lathi Interlude Chorus : Yamung siji sesotyaku Memanikku mung nimas wong ayu Panyuwunku mugo nimas Ora lali marang janji setyamu Nanging kabeh kuwi muspro Eling kalamun pupusing tresno Wes tak cobo nglalekne sliramu Nanging tak lali lali tan biso lali Interlude Iki tulising kidungku Kanggo sira hapsarining kalbu Eseme kang manis madu Dasar ayu parasmu kang tanpo layu Nimas sesotyaning ati Yamung ndiko kang sawiji Langit bumi kang nyekseni Nalikane ngucap janji ana lathi Interlude Chorus : Yamung siji sesotyaku Memanikku mung nimas wong ayu Panyuwunku mugo nimas Ora lali marang janji setyamu Nanging kabeh kuwi muspro Eling kalamun pupusing tresno Wes tak cobo nglalekne sliramu Nanging tak lali lali tan biso lali Nanging tak lali lali tan biso lali

Video Youtube Sotya Gilang Satyawan

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru