Iklan Chord Kunci Gitar

Sewates Kerjo - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Sewates Kerjo - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Sewates Kerjo
Syahiba Saufa

Verse :
       Am
Kuat-kuatno atimu
        Em
Nompo pacobaning gusti
       Dm
Kudu tabahne atimu
        Am
Snajan abot di lakoni

        Am
Sabar-sabarne sliramu
          Em
Ngempet kangen jroning dodo
     Dm           E
Lungaku iki amung sewates kerjo

Interlude : 
Am  Em  Dm  Am
Am  Em  Dm  Am  E

Am                 Em
Abot sanggane sing tak roso iki
Dm                     Am
  Nganti kapan koyo ngene kahanane
Am               Em
Di rewangi kerjo rino klawan wengi
Dm                   Am
  Ninggalne anak lan bojone
Dm         Am  Dm             E
  Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Chorus :
       Am
Kuat-kuatno atimu
        Em
Nompo pacobaning gusti
       Dm
Kudu tabahne atimu
        Am
Snajan abot di lakoni

        Am
Sabar-sabarne sliramu
          Em
Ngempet kangen jroning dodo
     Dm             E
Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Interlude :
Am  F   Bb  Am
Am  Em  Dm  F   Am

Am                 Em
Abot sanggane sing tak roso iki
Dm                     Am
  Nganti kapan koyo ngene kahanane
Am               Em
Di rewangi kerjo rino klawan wengi
Dm                   Am
  Ninggalne anak lan bojone
Dm         Am  Dm             E
  Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Chorus :
       Am
Kuat-kuatno atimu
        Em
Nompo pacobaning gusti
       Dm
Kudu tabahne atimu
        Am
Snajan abot di lakoni

        Am
Sabar-sabarne sliramu
          Em
Ngempet kangen jroning dodo
     Dm             E
Lungaku iki.. amung sewates kerjo

       Am
Kuat-kuatno atimu
        Em
Nompo pacobaning gusti
       Dm
Kudu tabahne atimu
        Am
Snajan abot di lakoni

        Am
Sabar-sabarne sliramu
          Em
Ngempet kangen jroning dodo
     Dm             E
Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Ending :
F  G  Am
Lirik Lagu Sewates Kerjo
Syahiba Saufa

Verse :
Kuat-kuatno atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Snajan abot di lakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Interlude

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino klawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Chorus :
Kuat-kuatno atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Snajan abot di lakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Interlude

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino klawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Chorus :
Kuat-kuatno atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Snajan abot di lakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki.. amung sewates kerjo

Kuat-kuatno atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Snajan abot di lakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki.. amung sewates kerjo
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru