Iklan Chord Kunci Gitar

Sampek Tuwek - Denny Caknan

Kunci Gitar Sampek Tuwek - Denny Caknan

Chord Kunci Gitar Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan

Intro : G D/F# Em D C D G Verse : G Seneng.. seneng bareng C Susah.. susah bareng Am Nyanding sliramu D Sayang sliramu Bm Wis tak angen-angen Em Kowe bakal dadi jodohku Am Wis tak angen-angen D Kowe dadi pilihanku Interlude : D/F# G A D G Tenang.. rasah sepaneng C Tenang.. aku wis seneng Am Rene.. rangkulen aku D Tak nggo sangu turuku Bm Mbesok miliho dino Em Kowe tak lamar.. Am Rasah nduwe roso, aku ninggalno D Awak'e dewe wis dadi siji Chorus : G Sampek tuwek.. D/F# Em Kowe ra bakal tak culno D C Masio wis ra wancine D Sayang-sayangan neng kene Bm Siji-sijine wong Em Seng nggawe ayem'e ati Am D Nggawe urepku seneng G Mesem saben bengi Interlude : G D/F# Em G D/F# Em C Wis tak angen-angen (wis tak angen-angen) D Kowe bakal dadi jodohku G Oh seneng seneng bareng C Susah susah bareng Am Nyanding sliramu D Sayang sliramu Bm Wis tak angen-angen Em Kowe bakal dadi jodohku Am Wis tak angen-angen D Kowe dadi pilihanku G Tenang.. rasah sepaneng C Tenang.. aku wis seneng Am Rene.. rangkulen aku D Tak nggo sangu turuku Bm Mbesok miliho dino Em Kowe tak lamar Am Rasah nduwe roso, aku ninggalno D Awak'e dewe wis dadi siji Chorus : G Sampek tuwek D/F# Em Kowe ra bakal tak culno D C Masio wis ra wancine D Sayang-sayangan neng kene Bm Siji-sijine wong Em Seng nggawe ayem'e ati Am D Nggawe urepku seneng G D Mesem saben bengi G Sampek tuwek.. D/F# Em Kowe ra bakal tak culno D C Masio wis ra wancine D Sayang-sayangan neng kene Bm Siji-sijine wong Em Seng nggawe ayem'e ati Am D Nggawe urepku seneng G Em Mesem saben bengi Am D Nggawe urepku woo G Mesem saben bengi

Lirik Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan

Verse : Seneng.. seneng bareng Susah.. susah bareng Nyanding sliramu Sayang sliramu Wis tak angen-angen Kowe bakal dadi jodohku Wis tak angen-angen Kowe dadi pilihanku Interlude Tenang.. rasah sepaneng Tenang.. aku wis seneng Rene.. rangkulen aku Tak nggo sangu turuku Mbesok miliho dino Kowe tak lamar.. Rasah nduwe roso, aku ninggalno Awak'e dewe wis dadi siji Chorus : Sampek tuwek.. Kowe ra bakal tak culno Masio wis ra wancine Sayang-sayangan neng kene Siji-sijine wong Seng nggawe ayem'e ati Nggawe urepku seneng Mesem saben bengi Interlude Wis tak angen-angen (wis tak angen-angen) Kowe bakal dadi jodohku Oh seneng seneng bareng Susah susah bareng Nyanding sliramu Sayang sliramu Wis tak angen-angen Kowe bakal dadi jodohku Wis tak angen-angen Kowe dadi pilihanku Tenang.. rasah sepaneng Tenang.. aku wis seneng Rene.. rangkulen aku Tak nggo sangu turuku Mbesok miliho dino Kowe tak lamar Rasah nduwe roso, aku ninggalno Awak'e dewe wis dadi siji Chorus : Sampek tuwek Kowe ra bakal tak culno Masio wis ra wancine Sayang-sayangan neng kene Siji-sijine wong Seng nggawe ayem'e ati Nggawe urepku seneng Mesem saben bengi Sampek tuwek.. Kowe ra bakal tak culno Masio wis ra wancine Sayang-sayangan neng kene Siji-sijine wong Seng nggawe ayem'e ati Nggawe urepku seneng Mesem saben bengi Nggawe urepku woo Mesem saben bengi

Video Youtube Sampek Tuwek Denny Caknan

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru