Iklan Chord Kunci Gitar

Pilihan Ati - Derradru ft. Galih Bangun

Kunci Gitar Pilihan Ati - Derradru ft. Galih Bangun

Chord Kunci Gitar Lagu Pilihan Ati Derradru feat. Galih Bangun

Verse : E A Matur nuwun B E Uwis ono ning ngandingku C#m F#m Terus ngancani uripku B E Susah seneng bareng aku A Matur nuwun B E Wis dadi pilihan ati C#m F#m Tresnoku mung ono siji B E Karo kowe tekan mati Interlude : E B C#m G#m A E F#m B G#m C#m F#m B E B C#m Tanpomu aku dudu sopo sopo F#m Kowe ono ning ati B Tak gowo tekane ngimpi G#m C#m Ora bakal luntur tresno ro kowe F#m B E Bakal tak jogo tekan sak lawase E B C#m Tanpomu ning sandingku aku sepi F#m Sumpahku ning ati B Kowe ra bakal tak larani G#m C#m Ora bakal luntur tresno ro kowe F#m B E Bakal tak jogo tekan sak lawase Chorus : A Matur nuwun B E Uwis ono ning ngandingku C#m F#m Terus ngancani uripku B E Susah seneng bareng aku A Matur nuwun B E Wis dadi pilihan ati C#m F#m Tresnoku mung ono siji B E Karo kowe tekan mati Interlude : E B C#m G#m A E F#m B G#m C#m F#m B E E B C#m Tanpomu aku dudu sopo sopo F#m Kowe ono ning ati B Tak gowo tekane ngimpi G#m C#m Ora bakal luntur tresno ro kowe F#m B E Bakal tak jogo tekan sak lawase Chorus : A Matur nuwun B E Uwis ono ning ngandingku C#m F#m Terus ngancani uripku B E Susah seneng bareng aku A Matur nuwun B E Wis dadi pilihan ati C#m F#m Tresnoku mung ono siji B E Karo kowe tekan mati A Matur nuwun B E Uwis ono ning ngandingku C#m F#m Terus ngancani uripku B E Susah seneng bareng aku A Matur nuwun B E Wis dadi pilihan ati C#m F#m Tresnoku mung ono siji B E Karo kowe tekan mati Ending : E B C#m G#m A E F#m B E

Lirik Lagu Pilihan Ati Derradru feat. Galih Bangun

Verse : Matur nuwun Uwis ono ning ngandingku Terus ngancani uripku Susah seneng bareng aku Matur nuwun Wis dadi pilihan ati Tresnoku mung ono siji Karo kowe tekan mati Interlude Tanpomu aku dudu sopo sopo Kowe ono ning ati Tak gowo tekane ngimpi Ora bakal luntur tresno ro kowe Bakal tak jogo tekan sak lawase Tanpomu ning sandingku aku sepi Sumpahku ning ati Kowe ra bakal tak larani Ora bakal luntur tresno ro kowe Bakal tak jogo tekan sak lawase Chorus : Matur nuwun Uwis ono ning ngandingku Terus ngancani uripku Susah seneng bareng aku Matur nuwun Wis dadi pilihan ati Tresnoku mung ono siji Karo kowe tekan mati Interlude Tanpomu aku dudu sopo sopo Kowe ono ning ati Tak gowo tekane ngimpi Ora bakal luntur tresno ro kowe Bakal tak jogo tekan sak lawase Chorus : Matur nuwun Uwis ono ning ngandingku Terus ngancani uripku Susah seneng bareng aku Matur nuwun Wis dadi pilihan ati Tresnoku mung ono siji Karo kowe tekan mati Matur nuwun Uwis ono ning ngandingku Terus ngancani uripku Susah seneng bareng aku Matur nuwun Wis dadi pilihan ati Tresnoku mung ono siji Karo kowe tekan mati

Video Youtube Pilihan Ati Derradru feat. Galih Bangun

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru