Iklan Chord Kunci Gitar

Paringono Sabar - Wawan Sudjono

Kunci Gitar Paringono Sabar - Wawan Sudjono

Chord Kunci Gitar Lagu Paringono Sabar Wawan Sudjono

Intro : C G Am F G C Dm G Em A Dm G C Verse : C G Am Opo kowe wes ora kelingan F G C Karo janjimu naliko pacaran Dm G Ra bakal ninggalke Em A Senadyan akeh pacoban Dm Angon roso sayang G C G Nganti ing pelaminan C G Am Jebul janjimu ra biso di gugu F G C Wes tak pasrahke urip lan matiku Dm G Em A Janjimu biyen ora bakal ninggalke Dm Nanging nyatane G C Janjimu amung ing lambe Chorus : F G Em Duh Gusti senadyan sampun bubar A Dm Paringono sabar G C Gusti ampun ngantos ambyar F G Em Lakonku sing wes kesel berjuang A Dm Sing wes kebacut sayang G C Tapi aku dia tinggalkan Interlude : F G Em A Dm G C C7 F G Em A Dm G C C G Am Jebul janjimu ra biso di gugu F G C Wes tak pasrahke urip lan matiku Dm G Em A Janjimu biyen ora bakal ninggalke Dm Nanging nyatane G C Janjimu amung ing lambe Chorus : F G Em Duh Gusti senadyan sampun bubar A Dm Paringono sabar G C Gusti ampun ngantos ambyar F G Em Lakonku sing wes kesel berjuang A Dm Sing wes kebacut sayang G C Tapi aku dia tinggalkan F G Em Duh Gusti senadyan sampun bubar A Dm Paringono sabar G C Gusti ampun ngantos ambyar F G Em Lakonku sing wes kesel berjuang A Dm Sing wes kebacut sayang G C Tapi aku dia tinggalkan

Lirik Lagu Paringono Sabar Wawan Sudjono

Verse : Opo kowe wes ora kelingan Karo janjimu naliko pacaran Ra bakal ninggalke Senadyan akeh pacoban Angon roso sayang Nganti ing pelaminan Jebul janjimu ra biso di gugu Wes tak pasrahke urip lan matiku Janjimu biyen ora bakal ninggalke Nanging nyatane Janjimu amung ing lambe Chorus : Duh Gusti senadyan sampun bubar Paringono sabar Gusti ampun ngantos ambyar Lakonku sing wes kesel berjuang Sing wes kebacut sayang Tapi aku dia tinggalkan Interlude Jebul janjimu ra biso di gugu Wes tak pasrahke urip lan matiku Janjimu biyen ora bakal ninggalke Nanging nyatane Janjimu amung ing lambe Chorus : Duh Gusti senadyan sampun bubar Paringono sabar Gusti ampun ngantos ambyar Lakonku sing wes kesel berjuang Sing wes kebacut sayang Tapi aku dia tinggalkan Duh Gusti senadyan sampun bubar Paringono sabar Gusti ampun ngantos ambyar Lakonku sing wes kesel berjuang Sing wes kebacut sayang Tapi aku dia tinggalkan

Video Youtube Paringono Sabar Wawan Sudjono

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru