Iklan Chord Kunci Gitar

Pacarku Cah Ndeso - Vita Alvia

Kunci Gitar Pacarku Cah Ndeso - Vita Alvia

Chord Kunci Gitar Lagu Pacarku Cah Ndeso
Vita Alvia

Intro :
C  Am  F  G
C  Am  F  G

Verse :
C                            Am
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
      F                G
Saben aku merono suguhane telo
C                          Am
Tapi iki sing jenenge roso tresno
    F                    G
Ora mandang bondo lan ndunyo

        F      G
Pacarku cah ndeso
             C
Sing manggon ning njero dodo
        F      G
Pacarku cah ndeso
          C
Sing tak apeli merono
        F
Pacarku cah ndeso
         G          C
Tak kangeni saben dino

Interlude :
C  Am  F  G
C  Am  F  G

     C                       Am
Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
    F                           G
Yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
       C               Am
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
       F                          G
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabio
         C
Mengko selak tuo

Interlude :
C  CM7  C  CM7 C
C  Am   F  G

Verse :
C                            Am
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
      F                G
Saben aku merono suguhane telo
C                          Am
Tapi iki sing jenenge roso tresno
    F                    G
Ora mandang bondo lan ndunyo

        F      G
Pacarku cah ndeso
             C
Sing manggon ning njero dodo
        F      G
Pacarku cah ndeso
          C
Sing tak apeli merono
        F
Pacarku cah ndeso
         G          C
Tak kangeni saben dino

Interlude :
C  Am  F  G
C  Am  F  G

     C                       Am
Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
    F                           G
Yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
       C               Am
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
       F                          G
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabio
         C
Mengko selak tuo

Ending :
C  CM7  C  CM7  C
Lirik Lagu Pacarku Cah Ndeso
Vita Alvia

Verse :
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
Saben aku merono suguhane telo
Tapi iki sing jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan ndunyo

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
Tak kangeni saben dino

Interlude

Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
Yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabio
Mengko selak tuo

Interlude

Verse :
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
Saben aku merono suguhane telo
Tapi iki sing jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan ndunyo

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
Tak kangeni saben dino

Interlude

Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
Yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabio
Mengko selak tuo
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru