Iklan Chord Kunci Gitar

Ngomong Apik Apik - Vita Alvia

Kunci Gitar Ngomong Apik Apik - Vita Alvia

Chord Kunci Gitar Lagu Ngomong Apik Apik
Vita Alvia

Intro :
Dm  Gm  A  Dm  Bb  A

Verse :
Dm                C
Paran baen hang dijaluk
Bb              Dm
Yo wis isun turuti
Dm             C
Akeh hang riko karep
Bb              Dm
Yo wis isun lakoni

Gm                Bb
Sak mendi seh gedine dunyo
A             Dm
Nong pikir riko
Gm                 Bb
Kadung mulo sing tau cukup
A          Dm
Nafsu ring dodo

Interlude :
C  Gm  Dm   C  Bb  Dm

Dm                 C
Mestine welas ning ati
Bb            Dm
Biso ndudui dalan
Dm                C
Dudu malah nggawe riko
Bb            Dm
Soyo lali lalian

Gm               Bb
Dumeh mergo isun hang welas
A            Dm
Riko gampangno
Gm              Bb
Suwi-suwi perih nong batin
A            Dm
Hang isun roso

Chorus :
 Dm
Isun ngomong apik apik
Dm          C      Gm
Nawi sing biso maning
C         Dm
Ngaboti riko
  Dm
Paribasan isun tau
Dm        C            Gm
Ono salah luput nong riko
C           Dm
Njaluk sepuro

  Gm          F
Nawi mulo wis dalane
C         Dm      Gm  F
Cukup semene ho ooo ooo
C          Dm
Cukup semene

Interlude :
Dm  Gm  A  Dm  Bb  A

Dm                 C
Mestine welas ning ati
Bb            Dm
Biso ndudui dalan
Dm                C
Dudu malah nggawe riko
Bb            Dm
Soyo lali lalian

Gm               Bb
Dumeh mergo isun hang welas
A           Dm
Riko gampangno
Gm              Bb
Suwi-suwi perih nong batin
A           Dm
Hang isun roso

Chorus :
 Dm
Isun ngomong apik apik
Dm           C      Gm
Nawi sing biso maning
C         Dm
Ngaboti riko
  Dm
Paribasan isun tau
Dm         C            Gm
 Ono salah luput nong riko
C           Dm
Njaluk sepuro

  Gm          F
Nawi mulo wis dalane
C          Dm     Gm  F
Cukup semene ho ooo ooo
C          Dm
Cukup semene

 Dm
Isun ngomong apik apik
Dm          C      Gm
Nawi sing biso maning
C          Dm
Ngaboti riko
  Dm
Paribasan isun tau
Dm         C            Gm
 Ono salah luput nong riko
C          Dm
Njaluk sepuro

  Gm          F
Nawi mulo wis dalane
C         Dm      Gm  F
Cukup semene ho ooo ooo
C         Dm
Cukup semene
Lirik Lagu Ngomong Apik Apik
Vita Alvia

Verse :
Paran baen hang dijaluk
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Interlude

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah nggawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Chorus :
Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene ho ooo ooo
Cukup semene

Interlude

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah nggawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Chorus :
Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene ho ooo ooo
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
 Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene ho ooo ooo
Cukup semene
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru