Iklan Chord Kunci Gitar

Lintang Sayank - Arlida Putri

Kunci Gitar Lintang Sayank - Arlida Putri

Chord Kunci Gitar Lagu Lintang Sayank Arlida Putri

Intro : A B E C#m A B E Verse : E B Lintang sing ono ing awang awang C#m G#m Sampekno roso kangenku sing ngambang A E Marang wong sing paling tak sayang F#m B Rung biso nyanding mung biso nyawang E B Jane lewat moto aku kroso C#m Gedene roso tresno A Sing tok simpen ning dodo E B Nganti kapan aku biso ungkapno A B E Gandeng aku mung sewates konco Chorus : E B Lintang sing ono ing awang awang C#m G#m Sampekno roso kangenku sing ngambang A E Marang wong sing paling tak sayang F#m B Rung biso nyanding mung biso nyawang E B Lintang yen nyawang atiku padang C#m G#m Tak tunggu nganti kowe muni sayang A E Bingung atiku dadi ngrambyah F#m B Roso bungah iki ra biso ilang Interlude : E B C#m G#m A E F#m B E B Jane lewat moto aku kroso C#m Gedene roso tresno A Sing tok simpen ning dodo E B Nganti kapan aku biso ungkapno A B E Gandeng aku mung sewates konco Chorus : E B Lintang sing ono ing awang awang C#m G#m Sampekno roso kangenku sing ngambang A E Marang wong sing paling tak sayang F#m B Rung biso nyanding mung biso nyawang E B Lintang yen nyawang atiku padang C#m G#m Tak tunggu nganti kowe muni sayang A E Bingung atiku dadi ngrambyah F#m B Roso bungah iki ra biso ilang E B Lintang sing ono ing awang awang C#m G#m Sampekno roso kangenku sing ngambang A E Marang wong sing paling tak sayang F#m B Rung biso nyanding mung biso nyawang E B Lintang yen nyawang atiku padang C#m G#m Tak tunggu nganti kowe muni sayang A E Bingung atiku dadi ngrambyah F#m B E Roso bungah iki ra biso ilang

Lirik Lagu Lintang Sayank Arlida Putri

Verse : Lintang sing ono ing awang awang Sampekno roso kangenku sing ngambang Marang wong sing paling tak sayang Rung biso nyanding mung biso nyawang Jane lewat moto aku kroso Gedene roso tresno Sing tok simpen ning dodo Nganti kapan aku biso ungkapno Gandeng aku mung sewates konco Chorus : Lintang sing ono ing awang awang Sampekno roso kangenku sing ngambang Marang wong sing paling tak sayang Rung biso nyanding mung biso nyawang Lintang yen nyawang atiku padang Tak tunggu nganti kowe muni sayang Bingung atiku dadi ngrambyah Roso bungah iki ra biso ilang Interlude Jane lewat moto aku kroso Gedene roso tresno Sing tok simpen ning dodo Nganti kapan aku biso ungkapno Gandeng aku mung sewates konco Chorus : Lintang sing ono ing awang awang Sampekno roso kangenku sing ngambang Marang wong sing paling tak sayang Rung biso nyanding mung biso nyawang Lintang yen nyawang atiku padang Tak tunggu nganti kowe muni sayang Bingung atiku dadi ngrambyah Roso bungah iki ra biso ilang Lintang sing ono ing awang awang Sampekno roso kangenku sing ngambang Marang wong sing paling tak sayang Rung biso nyanding mung biso nyawang Lintang yen nyawang atiku padang Tak tunggu nganti kowe muni sayang Bingung atiku dadi ngrambyah Roso bungah iki ra biso ilang

Video Youtube Lintang Sayank Arlida Putri

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru