Iklan Chord Kunci Gitar

Kecandu Narkoba - Dedy Pitak

Kunci Gitar Kecandu Narkoba - Dedy Pitak

Chord Kunci Gitar Lagu Kecandu Narkoba Dedy Pitak

Intro : D#m B D#m B D#m Verse : D#m Nang alam dunya G#m D#m Werna-werna lakone G#m D#m Kaya inyong sing wis njajal Fm A# Ngerti rasane D#m G#m D#m Udu panganan udu minuman G#m D#m Regane larang tetep dibayar A# D#m Gawe pikiran buyar Interlude : D#m A# B E D#m D#m A# B E D#m Chorus : D#m Aduh biyung aduh bapa A# Larane kecanduan narkoba G#m Cita-cita kabeh wis sirna E D#m Dadi wong urip tanpa guna Interlude : A# B D#m D#m Adoh batir adoh sedulur A# Awak rusak babak belur G#m Turu ngringkel nang emperan E D#m Rasane kaya nang restoran G#m D#m Mati rasa, mati harapan A# B D#m Awake mung gari balungan G#m D#m Digawa mlaku rasane ngleang A# B D#m Bali ngumah dilakoni mbrangkang D#m Kanca lan sedulur G#m D#m Cukup inyong sing kebanjur G#m D#m Aja nganti kecandu narkoba A# D#m Mbok uripe sengsara Interlude : D#m A# B E D#m D#m A# B E D#m Chorus : D#m Aduh biyung aduh bapa A# Larane kecanduan narkoba G#m Cita-cita kabeh wis sirna E D#m Dadi wong urip tanpa guna Interlude : A# B D#m D#m Adoh batir adoh sedulur A# Awak rusak babak belur G#m Turu ngringkel nang emperan E D#m Rasane kaya nang restoran G#m D#m Mati rasa, mati harapan A# B D#m Awake mung gari balungan G#m D#m Digawa mlaku rasane ngleang A# B D#m Bali ngumah dilakoni mbrangkang D#m Nang alam dunya G#m D#m Werna-werna lakone G#m D#m Kaya inyong sing wis njajal Fm A# Ngerti rasane D#m G#m D#m Udu panganan udu minuman G#m D#m Aja nganti kecandu narkoba A# D#m Mbok uripe sengsara Ending : D#m B D#m B D#m B D#m

Lirik Lagu Kecandu Narkoba Dedy Pitak

Verse : Nang alam dunya Werna-werna lakone Kaya inyong sing wis njajal Ngerti rasane Udu panganan udu minuman Regane larang tetep dibayar Gawe pikiran buyar Interlude Chorus : Aduh biyung aduh bapa Larane kecanduan narkoba Cita-cita kabeh wis sirna Dadi wong urip tanpa guna Interlude Adoh batir adoh sedulur Awak rusak babak belur Turu ngringkel nang emperan Rasane kaya nang restoran Mati rasa, mati harapan Awake mung gari balungan Digawa mlaku rasane ngleang Bali ngumah dilakoni mbrangkang Kanca lan sedulur Cukup inyong sing kebanjur Aja nganti kecandu narkoba Mbok uripe sengsara Interlude Chorus : Aduh biyung aduh bapa Larane kecanduan narkoba Cita-cita kabeh wis sirna Dadi wong urip tanpa guna Interlude Adoh batir adoh sedulur Awak rusak babak belur Turu ngringkel nang emperan Rasane kaya nang restoran Mati rasa, mati harapan Awake mung gari balungan Digawa mlaku rasane ngleang Bali ngumah dilakoni mbrangkang Nang alam dunya Werna-werna lakone Kaya inyong sing wis njajal Ngerti rasane Udu panganan udu minuman Aja nganti kecandu narkoba Mbok uripe sengsara

Video Youtube Kecandu Narkoba Dedy Pitak

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru