Iklan Chord Kunci Gitar

Kangen Riko - Vita Alvia ft. Mahesa

Kunci Gitar Kangen Riko - Vita Alvia ft. Mahesa

Chord Kunci Gitar Lagu Kangen Riko Vita Alvia feat. Mahesa

Intro : D# A# Cm Gm G# D# Fm A# Verse : D# G# Petenge bengi sing biso A# D# Ningguli manis cerito Fm Hang bengen tau ketulis G# A# Nong ati nisun lan riko Cm Gm Masio saiki podo podo duwe G# A# D# Dayung lan prahu dewek Cm Gm Dadi nyatane roso welas iki G# A# Magih sing gelem entek Chorus : D# Gm Opo isun salah kadong saiki Cm Kangen riko maning A# Fm Ngimpi biso riko sanding Gm Cm Mergo sun buru kroso Fm A# Welas iki duwen riko D# Kadang yo getun Gm Cm Tapi wis kadung garise gedigi A# Fm Munggoh biso dibaleni Gm Cm Lembar anyar digawe Fm A# D# Sun lan riko urip seneng selawase Interlude : D# A# Cm A# Fm Gm Cm G# A D# G# Petenge bengi sing biso A# D# Ningguli manis cerito Fm Hang bengen tau ketulis G# A# Nong ati nisun lan riko Cm Gm Masio saiki podo podo duwe G# A# D# Dayung lan prahu dewek Cm Gm Dadi nyatane roso welas iki G# A# Magih sing gelem entek Chorus : D# Gm Opo isun salah kadong saiki Cm Kangen riko maning A# Fm Ngimpi biso riko sanding Gm Cm Mergo sun buru kroso Fm A# Welas iki duwen riko D# Kadang yo getun Gm Cm Tapi wis kadung garise gedigi A# Fm Munggoh biso dibaleni Gm Cm Lembar anyar digawe Fm A# D# Sun lan riko urip seneng selawase D# Gm Opo isun salah kadong saiki Cm Kangen riko maning A# Fm Ngimpi biso riko sanding Gm Cm Mergo sun buru kroso Fm A# Welas iki duwen riko D# Kadang yo getun Gm Cm Tapi wis kadung garise gedigi A# Fm Munggoh biso dibaleni Gm Cm Lembar anyar digawe Fm A# D# Sun lan riko urip seneng selawase Ending : D# A# Cm A# G# Gm Cm G# A# D

Lirik Lagu Kangen Riko Vita Alvia feat. Mahesa

Verse : Petenge bengi sing biso Ningguli manis cerito Hang bengen tau ketulis Nong ati nisun lan riko Masio saiki podo podo duwe Dayung lan prahu dewek Dadi nyatane roso welas iki Magih sing gelem entek Chorus : Opo isun salah kadong saiki Kangen riko maning Ngimpi biso riko sanding Mergo sun buru kroso Welas iki duwen riko Kadang yo getun Tapi wis kadung garise gedigi Munggoh biso dibaleni Lembar anyar digawe Sun lan riko urip seneng selawase Interlude Petenge bengi sing biso Ningguli manis cerito Hang bengen tau ketulis Nong ati nisun lan riko Masio saiki podo podo duwe Dayung lan prahu dewek Dadi nyatane roso welas iki Magih sing gelem entek Chorus : Opo isun salah kadong saiki Kangen riko maning Ngimpi biso riko sanding Mergo sun buru kroso Welas iki duwen riko Kadang yo getun Tapi wis kadung garise gedigi Munggoh biso dibaleni Lembar anyar digawe Sun lan riko urip seneng selawase Opo isun salah kadong saiki Kangen riko maning Ngimpi biso riko sanding Mergo sun buru kroso Welas iki duwen riko Kadang yo getun Tapi wis kadung garise gedigi Munggoh biso dibaleni Lembar anyar digawe Sun lan riko urip seneng selawase

Video Youtube Kangen Riko Vita Alvia feat. Mahesa

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru