Iklan Chord Kunci Gitar

Goblok - NDX AKA

Kunci Gitar Goblok - NDX AKA

Chord Kunci Gitar Lagu Goblok NDX AKA

Intro : A E F#m C#m D A E A Verse : A E Kok aku iso nganti goblok koyo ngene F#m C#m Nangismu karo aku bahagiane ro liane D A Bola bali ati mbok larani E Nanging kowe tetep tak tresnani A E Roso sayangku tak setel ra kejeron F#m Ketimbang soyo ajur C#m Aku mundur alon alon D A Wis tak loske kowe ro liyane E A Pancen kabeh iki wis dadi dalane A Rasane atiku E F#m Loro yen kelingan janji janji C#m Mbiyen ngomonge tresno D Eh jebule mung ngapusi A Pisan pindo tak ngapuro E Ping telu ro wong liyo E Ping papat malah lungo A Asssh atiku wis kulino E F#m Dilarani bola bali ngopo tak baleni C#m D Opo koyo ngene roso tresno tekan mati A E Aku pengen lali kepiye carane E A Duh Gusti atiku ambyar rasane Chorus : A E Kok aku iso nganti goblok koyo ngene F#m C#m Nangismu karo aku bahagiane ro liane D A Bola bali ati mbok larani E Nanging kowe tetep tak tresnani A E Roso sayangku tak setel ra kejeron F#m Ketimbang soyo ajur C#m Aku mundur alon alon D A Wis tak loske kowe ro liyane E A Pancen kabeh iki wis dadi dalane A E Wis hop stop aku rakuat tenan F#m C#m Nglakoni tresno iki rasane dadi edan D A Saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku E Tok jileh nggo bersandar E Nek wis mari ninggal aku A E Tangis air matamu ku balas dengan cinta F#m Tapi kasih sayangku C#m Kau balas dengan luka D A Cidro ning ati iki ben tak tambani E Tulong kowe lungo wae E A Please don't back to me A E Teko ku nglarani atimu F#m C#m D Lungoku nggawe tangise sliramu A E Sepurane kabeh iki salahku A E Opo ra iso dibaleni F#m C#m Cerito tresno koyo wingi D A Janjiku bakal tak tresnani E A Kowe tekane mati Chorus : A E Kok aku iso nganti goblok koyo ngene F#m C#m Nangismu karo aku bahagiane ro liane D A Bola bali ati mbok larani E Nanging kowe tetep tak tresnani A E Roso sayangku tak setel ra kejeron F#m Ketimbang soyo ajur C#m Aku mundur alon alon D A Wis tak loske kowe ro liyane E A Pancen kabeh iki wis dadi dalane

Lirik Lagu Goblok NDX AKA

Verse : Kok aku iso nganti goblok koyo ngene Nangismu karo aku bahagiane ro liane Bola bali ati mbok larani Nanging kowe tetep tak tresnani Roso sayangku tak setel ra kejeron Ketimbang soyo ajur Aku mundur alon alon Wis tak loske kowe ro liyane Pancen kabeh iki wis dadi dalane Rasane atiku Loro yen kelingan janji janji Mbiyen ngomonge tresno Eh jebule mung ngapusi Pisan pindo tak ngapuro Ping telu ro wong liyo Ping papat malah lungo Asssh atiku wis kulino Dilarani bola bali ngopo tak baleni Opo koyo ngene roso tresno tekan mati Aku pengen lali kepiye carane Duh Gusti atiku ambyar rasane Chorus : Kok aku iso nganti goblok koyo ngene Nangismu karo aku bahagiane ro liane Bola bali ati mbok larani Nanging kowe tetep tak tresnani Roso sayangku tak setel ra kejeron Ketimbang soyo ajur Aku mundur alon alon Wis tak loske kowe ro liyane Pancen kabeh iki wis dadi dalane Wis hop stop aku rakuat tenan Nglakoni tresno iki rasane dadi edan Saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku Tok jileh nggo bersandar Nek wis mari ninggal aku Tangis air matamu ku balas dengan cinta Tapi kasih sayangku Kau balas dengan luka Cidro ning ati iki ben tak tambani Tulong kowe lungo wae Please don't back to me Teko ku nglarani atimu Lungoku nggawe tangise sliramu Sepurane kabeh iki salahku Opo ra iso dibaleni Cerito tresno koyo wingi Janjiku bakal tak tresnani Kowe tekane mati Chorus : Kok aku iso nganti goblok koyo ngene Nangismu karo aku bahagiane ro liane Bola bali ati mbok larani Nanging kowe tetep tak tresnani Roso sayangku tak setel ra kejeron Ketimbang soyo ajur Aku mundur alon alon Wis tak loske kowe ro liyane Pancen kabeh iki wis dadi dalane

Video Youtube Goblok NDX AKA

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru