Iklan Chord Kunci Gitar

Getun Pungkase - Demy Yoker ft. Dihan

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Getun Pungkase - Demy Yoker ft. Dihan

Chord Kunci Gitar Lagu Getun Pungkase Demy Yoker Feat. Dihan

Intro : C#m B B C#m C#m B B C#m Verse : C#m B Bengen mageh bebarengan keloronan F#m E B C#m Susah seneng mestine isun yo seneng C#m B Rontang rontong sing ono pisahe F#m E B C#m Koyo-koyo biso selawase B E Mulo sing luput ucape ring janji F#m G# Saiki getun riko pikiri B E Manis omonge pait ring lambe F#m G# Apuwo saiki getun pungkasane Chorus : C#m A Isun wes sing biso ngewelasi riko F#m G# Apuwo tah ndane riko sampek ngeliyo C#m A Mergo ati iki sing koyo bengene F#m G# C#m Mulo isun salah sun njaluk sepuro Interlude : C#m B B C#m C#m B B C#m C#m B Bengen mageh bebarengan keloronan F#m E B C#m Susah seneng mestine isun yo seneng C#m B Rontang rontong sing ono pisahe F#m E B C#m Koyo-koyo biso selawase B E Mulo sing luput ucape ring janji F#m G# Saiki getun riko pikiri B E Manis omonge pait ring lambe F#m G# Apuwo saiki getun pungkasane Chorus : C#m A Isun wes sing biso ngewelasi riko F#m G# Apuwo tah ndane riko sampek ngeliyo C#m A Mergo ati iki sing koyo bengene F#m G# C#m Mulo isun salah sun njaluk sepuro C#m A Isun wes sing biso ngewelasi riko F#m G# Apuwo tah ndane riko sampek ngeliyo C#m A Mergo ati iki sing koyo bengene F#m G# C#m Mulo isun salah sun njaluk sepuro

Lirik Lagu Getun Pungkase Demy Yoker Feat. Dihan

Verse : Bengen mageh bebarengan keloronan Susah seneng mestine isun yo seneng Rontang rontong sing ono pisahe Koyo-koyo biso selawase Mulo sing luput ucape ring janji Saiki getun riko pikiri Manis omonge pait ring lambe Apuwo saiki getun pungkasane Chorus : Isun wes sing biso ngewelasi riko Apuwo tah ndane riko sampek ngeliyo Mergo ati iki sing koyo bengene Mulo isun salah sun njaluk sepuro Interlude Bengen mageh bebarengan keloronan Susah seneng mestine isun yo seneng Rontang rontong sing ono pisahe Koyo-koyo biso selawase Mulo sing luput ucape ring janji Saiki getun riko pikiri Manis omonge pait ring lambe Apuwo saiki getun pungkasane Chorus : Isun wes sing biso ngewelasi riko Apuwo tah ndane riko sampek ngeliyo Mergo ati iki sing koyo bengene Mulo isun salah sun njaluk sepuro Isun wes sing biso ngewelasi riko Apuwo tah ndane riko sampek ngeliyo Mergo ati iki sing koyo bengene Mulo isun salah sun njaluk sepuro

Video Youtube Getun Pungkase Demy Yoker Feat. Dihan

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru