Iklan Chord Kunci Gitar

Gak Iso Turu - YoWis Ben

Kunci Gitar Gak Iso Turu - YoWis Ben

Chord Kunci Gitar Lagu Gak Iso Tur YoWis Ben

Intro : D Dsus4 D Dsus4 D Dsus4 D Dsus4 D G Em A D G Em A Verse : G D Aku ndelok awakmu Bm Liwat ning ngarepku A Pengen eroh jenengmu G Tapi aku ragu D Atiku gak nentu Bm Aku takon koncoku A Opo kenal awakmu G D Jarene koncoku Bm A Awakmu iku arek paling ayu G Tapi ojo kesusu D Mikiro sing jeru Bm Poso'o seminggu A Pantes gak gawe awakku Chorus : D G Saben bengi aku gak iso turu Em A Gak iso turu mikirno awakmu D G Saben bengi aku gak iso turu Em A G Gak iso turu kelingan awakmu G D Isuk ndelok awakmu Bm A Karo koncomu sing luweh ayu G Atiku gak nentu D Aku takon koncoku Bm A Milih awakmu opo koncomu Chorus : D G Saben bengi aku gak iso turu Em A Gak iso turu mikirno awakmu D G Saben bengi aku gak iso turu Em A Bm Gak iso turu kelingan koncomu Interlude : Bm G D A Bm G D A Rapp : Bm Ben mbengi aku gak iso turu G Aku mikirno awakmu eling koncomu D Arep stalking IGmu karo Twittermu A Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu Bm Sirahku ngelu awakku kuru G Eling awakmu gak iso turu D Aku kangen awakmu opo koncomu A Aku suwi delok jam wis setengah telu Chorus : D G Saben bengi aku gak iso turu Em A Gak iso turu mikirno awakmu D G Saben bengi aku gak iso turu Em A D Gak iso turu kelingan koncomu Chorus 2 : E A Saben bengi aku gak iso turu F#m B Gak iso turu mikirno awakmu E A Saben bengi aku gak iso turu F#m B E Gak iso turu kelingan kancamu E A Saben bengi aku gak iso turu F#m B Gak iso turu mikirno awakmu E A Saben bengi aku gak iso turu F#m B E Gak iso turu kelingan koncomu

Lirik Lagu Gak Iso Tur YoWis Ben

Verse : Aku ndelok awakmu Liwat ning ngarepku Pengen eroh jenengmu Tapi aku ragu Atiku gak nentu Aku takon koncoku Opo kenal awakmu Jarene koncoku Awakmu iku arek paling ayu Tapi ojo kesusu Mikiro sing jeru Poso'o seminggu Pantes gak gawe awakku Chorus : Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu mikirno awakmu Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu kelingan awakmu Isuk ndelok awakmu Karo koncomu sing luweh ayu Atiku gak nentu Aku takon koncoku Milih awakmu opo koncomu Chorus : Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu mikirno awakmu Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu kelingan koncomu Interlude Ben mbengi aku gak iso turu Aku mikirno awakmu eling koncomu Arep stalking IGmu karo Twittermu Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu Sirahku ngelu awakku kuru Eling awakmu gak iso turu Aku kangen awakmu opo koncomu Aku suwi delok jam wis setengah telu Chorus : Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu mikirno awakmu Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu kelingan koncomu Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu mikirno awakmu Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu kelingan kancamu Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu mikirno awakmu Saben bengi aku gak iso turu Gak iso turu kelingan koncomu

Video Youtube Gak Iso Tur YoWis Ben

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru