Iklan Chord Kunci Gitar

Entenono - Didi Kempot

Kunci Gitar Entenono - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Entenono
Didi Kempot

Intro :
F   Bb  F
Gm  C   Am  Dm
Gm-Am-Bbm-C-C#

Verse :
F   -Gm -Am
Wes..
Bb               F
  Wes meneng ojo podo nangis
Bb               F
  Lungaku mung sedelo
Bb             Am
  Aku pingin makaryo
       G            C
Mugo-mugo ora ono rubedo

Bb               F
  Sing tak suwun dongamu
Bb             F
  Sak suwene lungaku
Bb          F-C/E-Dm
  Percoyo karo aku
    Gm   C            F
Entenono nganti sak tekaku

Interlude :
Gm  Am  Gm  C  F

Chorus :
Dm           Am
  Mugo-mugo iso kelakon karepku
    Bb                 C
Kanggo kowe ugo kanggo aku
Bb           C   F
  Sing tak suwun donga pamujimu
        Bb     C        F
Sak suwene sak suwene lungaku
      Bb C            F-C/E-Dm
Entenono nganti sak tekaku
    Gm   C          F
Entenono nganti sak baliku

Interlude :
Dm  Am  Bb  Bbm  F

Bb               F
  Sing tak suwun dongamu
Bb             F
  Sak suwene lungaku
Bb          F-C/E-Dm
  Percoyo karo aku
    Gm   C            F
Entenono nganti sak tekaku

Interlude :
Gm  Am  Gm  C  F

Chorus :
Dm           Am
  Mugo-mugo iso kelakon karepku
    Bb                 C
Kanggo kowe ugo kanggo aku
Bb           C   F
  Sing tak suwun donga pamujimu
        Bb     C        F
Sak suwene sak suwene lungaku
      Bb  C            F-C/E-Dm
Entenono nganti sak tekaku
    Gm   C          F
Entenono nganti sak baliku

Bb           C   F
  Sing tak suwun donga pamujimu
        Bb     C        F
Sak suwene sak suwene lungaku
      Bb  C           F-C/E-Dm
Entenono nganti sak tekaku
    Gm   C          F-C/E-Dm
Entenono nganti sak baliku
    Gm        C     F
Ojo nangis percoyo aku
Lirik Lagu Entenono
Didi Kempot

Verse :
Wes meneng ojo podo nangis
Lungaku mung sedelo
Aku pingin makaryo
Mugo-mugo ora ono rubedo

Sing tak suwun dongamu
Sak suwene lungaku
Percoyo karo aku
Entenono nganti sak tekaku

Interlude

Chorus :
Mugo-mugo iso kelakon karepku
Kanggo kowe ugo kanggo aku
Sing tak suwun donga pamujimu
Sak suwene sak suwene lungaku
Entenono nganti sak tekaku
Entenono nganti sak baliku

Interlude

Sing tak suwun dongamu
Sak suwene lungaku
Percoyo karo aku
Entenono nganti sak tekaku

Interlude

Chorus :
Mugo-mugo iso kelakon karepku
Kanggo kowe ugo kanggo aku
Sing tak suwun donga pamujimu
Sak suwene sak suwene lungaku
Entenono nganti sak tekaku
Entenono nganti sak baliku

Sing tak suwun donga pamujimu
Sak suwene sak suwene lungaku
Entenono nganti sak tekaku
Entenono nganti sak baliku
Ojo nangis percoyo aku
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru