Iklan Chord Kunci Gitar

Dino Liyane - Hendra Kumbara

Kunci Gitar Dino Liyane - Hendra Kumbara

Chord Kunci Gitar Lagu Dino Liyane Hendra Kumbara

Intro : F G Em Am F Fm Verse : C G Am G Nyuwun sewu bapak kalih ibu F Em Dm Dinten niki mboten sios mantu G F Pancen kahanane angel Em Am Wes ora biso di eyel Dm Timbang coronane nyebar Fm G Ndonyane sansoyo ambyar hah C G Am G Nyuwun sewu konco lan sedulur F Em Dm Resepsiku kepekso tak undur G F Senajan wes DP dekor Em Am Ketering lan kabeh vendor Dm Akhire kudu tak cancel Fm G Ketimbang aku di cekel Chorus : C E Gusti kulo salah nopo Am C7 Rabine kok dibatalno F Em Wes kadung nyebar undangan Dm G Malah corona menyerang C E Gusti kulo sampun ikhlas Am C7 Keterak Covid songolas F Em Yen pancen ngene dalane Dm G Tak nggolek dino liyane F G Mugio angsal hidayah Em Am Rabiku ra kudu mewah Dm G C Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah Interlude : Fm Ab Bb Eb Bb Cm Bb Nyuwun sewu konco lan sedulur Ab Gm Fm Resepsiku kepekso tak undur Bb Ab Senajan wes DP dekor Gm Cm Ketering lan kabeh vendor Fm Akhire kudu tak cancel G Ketimbang aku di cekel Chorus : C E Gusti kulo salah nopo Am C7 Rabine kok dibatalno F Em Wes kadung nyebar undangan Dm G Malah corona menyerang C E Gusti kulo sampun ikhlas Am C7 Keterak Covid songolas F Em Yen pancen ngene dalane Dm G Tak nggolek dino liyane C E Gusti kulo salah nopo Am C7 Rabine kok dibatalno F Em Wes kadung nyebar undangan Dm G Malah corona menyerang C E Gusti kulo sampun ikhlas Am C7 (keterak Covid songolas) F Em Yen pancen ngene dalane Dm G Tak nggolek dino liyane F G Mugio angsal hidayah Em Am Rabiku ra kudu mewah Dm G C Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah Dm G CM7 Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah

Lirik Lagu Dino Liyane Hendra Kumbara

Verse : Nyuwun sewu bapak kalih ibu Dinten niki mboten sios mantu Pancen kahanane angel Wes ora biso di eyel Timbang coronane nyebar Ndonyane sansoyo ambyar hah Nyuwun sewu konco lan sedulur Resepsiku kepekso tak undur Senajan wes DP dekor Ketering lan kabeh vendor Akhire kudu tak cancel Ketimbang aku di cekel Chorus : Gusti kulo salah nopo Rabine kok dibatalno Wes kadung nyebar undangan Malah corona menyerang Gusti kulo sampun ikhlas Keterak Covid songolas Yen pancen ngene dalane Tak nggolek dino liyane Mugio angsal hidayah Rabiku ra kudu mewah Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah Interlude Nyuwun sewu konco lan sedulur Resepsiku kepekso tak undur Senajan wes DP dekor Ketering lan kabeh vendor Akhire kudu tak cancel Ketimbang aku di cekel Chorus : Gusti kulo salah nopo Rabine kok dibatalno Wes kadung nyebar undangan Malah corona menyerang Gusti kulo sampun ikhlas Keterak Covid songolas Yen pancen ngene dalane Tak nggolek dino liyane Gusti kulo salah nopo Rabine kok dibatalno Wes kadung nyebar undangan Malah corona menyerang Gusti kulo sampun ikhlas (keterak Covid songolas) Yen pancen ngene dalane Tak nggolek dino liyane Mugio angsal hidayah Rabiku ra kudu mewah Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah

Video Youtube Dino Liyane Hendra Kumbara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru