Iklan Chord Kunci Gitar

Bahagia Karo Aku - Furry Setya ft. OM Syalala

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Bahagia Karo Aku - Furry Setya ft. OM Syalala

Chord Kunci Gitar Lagu Bahagia Karo Aku Furry Setya Feat. OM Syalala

Intro : G C Cm G Em Am D G D Verse : G Am Wes suwe aku ngenteni kepastianmu D G Jawaban roso seko njero atimu C Cm Pinginku mung siji G Em Kowe nompo tresno iki Am D G D Ngelakoni bareng urip karo aku G Am Ra usah nggagas omongane wong liyo D G Bahagia ra ono bentukke tapi kroso C Cm G Em Urip mung sepisan ora usah neko-neko Am D G D Niati sing suci golek berkahe Gusti Chorus : G C Ojo sumelang mengko uripe susah Am D G Kowe sing tenang aku tak sing obah Am D Mung cukup ngancani aku G Em Mung cukup ndongakke aku Am D G Semoga kita berdua bahagia Interlude : Cm G Cm G Am D G Em Am D G D G Am Ra usah nggagas omongane wong liyo D G Bahagia ra ono bentukke tapi kroso C Cm G Em Urip mung sepisan ora usah neko-neko Am D G D Niati sing suci golek berkahe Gusti Chorus : G C Ojo sumelang mengko uripe susah Am D G Kowe sing tenang aku tak sing obah Am D Mung cukup ngancani aku G Em Mung cukup ndongakke aku Am D G D Semoga kita berdua bahagia G C Ojo sumelang mengko uripe susah Am D G Kowe sing tenang aku tak sing obah Am D Mung cukup ngancani aku G Em Mung cukup ndongakke aku Am D G Em Semoga kita berdua bahagia Am D Cm G Semoga kita berdua bahagia ho oo

Lirik Lagu Bahagia Karo Aku Furry Setya Feat. OM Syalala

Verse : Wes suwe aku ngenteni kepastianmu Jawaban roso seko njero atimu Pinginku mung siji Kowe nompo tresno iki Ngelakoni bareng urip karo aku Ra usah nggagas omongane wong liyo Bahagia ra ono bentukke tapi kroso Urip mung sepisan ora usah neko-neko Niati sing suci golek berkahe Gusti Chorus : Ojo sumelang mengko uripe susah Kowe sing tenang aku tak sing obah Mung cukup ngancani aku Mung cukup ndongakke aku Semoga kita berdua bahagia Interlude Ra usah nggagas omongane wong liyo Bahagia ra ono bentukke tapi kroso Urip mung sepisan ora usah neko-neko Niati sing suci golek berkahe Gusti Chorus : Ojo sumelang mengko uripe susah Kowe sing tenang aku tak sing obah Mung cukup ngancani aku Mung cukup ndongakke aku Semoga kita berdua bahagia Ojo sumelang mengko uripe susah Kowe sing tenang aku tak sing obah Mung cukup ngancani aku Mung cukup ndongakke aku Semoga kita berdua bahagia Semoga kita berdua bahagia ho oo

Video Youtube Bahagia Karo Aku Furry Setya Feat. OM Syalala

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru