Iklan Chord Kunci Gitar

Amung PHP - Jihan Audy

Kunci Gitar Amung PHP - Jihan Audy

Chord Kunci Gitar Lagu Amung PHP Jihan Audy

Intro : D E A F#m D E A Verse : D Bm Yen sliramu wes ra sayang aku E A Ora perlu mok larani atiku Bm Ra perlu mbok pameri D E F#m Yen kowe nduwe pacar baru Interlude : D E A D Bm Aku sadar sopo iki aku E A Wong ra nduwe sing amung mok PHP Bm Aku memang wong kere D E F#m Tresnoku mung mbok sepeleke Chorus : Bm E Kowe bagus aku ora ayu A Kowe pancen wong sugih C#m F#m Aku mung wong kere Bm Mung siji tak jaluk ning kowe C#m A Ra perlu gawe loro Interlude : D E A F#m D E A D C#m D E A D Bm Aku sadar sopo iki aku E A Wong ra nduwe sing amung mok PHP Bm Aku memang wong kere D E F#m Tresnoku mung mbok sepeleke Chorus : Bm E Kowe bagus aku ora ayu A Kowe pancen wong sugih C#m F#m Aku mung wong kere Bm Mung siji tak jaluk ning kowe C#m A Ra perlu gawe loro Bm E Kowe bagus aku ora ayu A Kowe pancen wong sugih C#m F#m Aku mung wong kere Bm Mung siji tak jaluk ning kowe C#m A Ra perlu gawe loro

Lirik Lagu Amung PHP Jihan Audy

Verse : Yen sliramu wes ra sayang aku Ora perlu mok larani atiku Ra perlu mbok pameri Yen kowe nduwe pacar baru Interlude Aku sadar sopo iki aku Wong ra nduwe sing amung mok PHP Aku memang wong kere Tresnoku mung mbok sepeleke Chorus : Kowe bagus aku ora ayu Kowe pancen wong sugih Aku mung wong kere Mung siji tak jaluk ning kowe Ra perlu gawe loro Interlude Aku sadar sopo iki aku Wong ra nduwe sing amung mok PHP Aku memang wong kere Tresnoku mung mbok sepeleke Chorus : Kowe bagus aku ora ayu Kowe pancen wong sugih Aku mung wong kere Mung siji tak jaluk ning kowe Ra perlu gawe loro Kowe bagus aku ora ayu Kowe pancen wong sugih Aku mung wong kere Mung siji tak jaluk ning kowe Ra perlu gawe loro

Video Youtube Amung PHP Jihan Audy

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru