Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Tetep Bali - Bagas Putra

Kunci Gitar Aku Tetep Bali - Bagas Putra

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Tetep Bali Bagas Putra

Intro : C Am F G Verse : C Sepine wengi iki Em Tansah gelem ngancani F Em Am Awakku sing loro ati Dm Mergo sliramu F G Sing raiso tak duweni C Eluhe tangis iki Em Isih gelem ngenteni F Em Am Sliramu sing ngelarani Dm Aku sing mesti F G Ono nek kowe nggolek'i Chorus : C Opo to kurangku Am Nganti sliramu nglali Dm Opo to kurangku G Nganti kowe nglarani Em Am Yo wes ra popo Dm Snajan atiku ra trimo G Aku ra lungo C Am Opo wis kahananku kudu koyo ngene Dm Sliramu sing tak tresnani G Kok nyepelekke Em Am Janji sing tak patri Dm Naliko mbiyen bebrayan G C Saiki dadi tatu ning ati Interlude : C Am Dm G Chorus : C Opo to kurangku Am Nganti sliramu nglali Dm Opo to kurangku G Nganti kowe nglarani Em Am Yo wes ra popo Dm Snajan atiku ra trimo G Aku ra lungo C Am Opo wis kahananku kudu koyo ngene Dm Sliramu sing tak tresnani G Kok nyepelekke Em Am Janji sing tak patri Dm Naliko mbiyen bebrayan G C C G/B Am Saiki dadi tatu ning ati Dm G Snajan sliramu kerepe nglarani ati C Aku tetep bali

Lirik Lagu Aku Tetep Bali Bagas Putra

Verse : Sepine wengi iki Tansah gelem ngancani Awakku sing loro ati Mergo sliramu Sing raiso tak duweni Eluhe tangis iki Isih gelem ngenteni Sliramu sing ngelarani Aku sing mesti Ono nek kowe nggolek'i Chorus : Opo to kurangku Nganti sliramu nglali Opo to kurangku Nganti kowe nglarani Yo wes ra popo Snajan atiku ra trimo Aku ra lungo Opo wis kahananku kudu koyo ngene Sliramu sing tak tresnani Kok nyepelekke Janji sing tak patri Naliko mbiyen bebrayan Saiki dadi tatu ning ati Interlude Chorus : Opo to kurangku Nganti sliramu nglali Opo to kurangku Nganti kowe nglarani Yo wes ra popo Snajan atiku ra trimo Aku ra lungo Opo wis kahananku kudu koyo ngene Sliramu sing tak tresnani Kok nyepelekke Janji sing tak patri Naliko mbiyen bebrayan Saiki dadi tatu ning ati Snajan sliramu kerepe nglarani ati Aku tetep bali

Video Youtube Aku Tetep Bali Bagas Putra

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru