Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Nyerah Wae - Mahesa

Kunci Gitar Aku Nyerah Wae - Mahesa

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Nyerah Wae Mahesa

Intro : F Verse : F D Gm Aku sadar.. Aku dudu sopo sopo Bbm F Sing ra nduwe sekabehane Dm Gm C F Ning nyatane aku wong ra nduwe F Yen kowe golek sing mapan D Gm Mending aku mundur wae Bbm F -C/E Senajan kowe wong nduwe Dm Am Gm C F Aku wong ra nduwe aku nyerah wae Chorus : Bb C Wes tak cubo nglalekne F C Dm Masio ati iki ra gelem ngelilakake D Gm C Mergo kahanan ra podo karo kenyataan F F7 Sing kudu tak terimo Bb C Yo wes ben iki dadi cerito F C Dm Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo D Gm C Ojo karo aku sing ra nduwe opo opo F Aku nyerah wae F Yen kowe golek sing mapan D Gm Mending aku mundur wae Bbm F -C/E Senajan kowe wong nduwe Dm Am Gm C F Aku wong ra nduwe aku nyerah wae Interlude : Bb Bbm F C/E Dm Chorus : C -Dm -Em Bb C Wes tak cubo nglalekne F C Dm Masio ati iki ra gelem ngelilakake D Gm C Mergo kahanan ra podo karo kenyataan F F7 Sing kudu tak terimo Bb C Yo wes ben iki dadi cerito F C Dm Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo D Gm C Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo F Aku nyerah wae Bb C Yo wes ben iki dadi cerito F C Dm Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo D Gm C Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo F Aku nyerah wae Gm C Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo F Aku nyerah wae

Lirik Lagu Aku Nyerah Wae Mahesa

Verse : Aku sadar.. Aku dudu sopo sopo Sing ra nduwe sekabehane Ning nyatane aku wong ra nduwe Yen kowe golek sing mapan Mending aku mundur wae Senajan kowe wong nduwe Aku wong ra nduwe aku nyerah wae Chorus : Wes tak cubo nglalekne Masio ati iki ra gelem ngelilakake Mergo kahanan ra podo karo kenyataan Sing kudu tak terimo Yo wes ben iki dadi cerito Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo Ojo karo aku sing ra nduwe opo opo Aku nyerah wae Yen kowe golek sing mapan Mending aku mundur wae Senajan kowe wong nduwe Aku wong ra nduwe aku nyerah wae Interlude Chorus : Wes tak cubo nglalekne Masio ati iki ra gelem ngelilakake Mergo kahanan ra podo karo kenyataan Sing kudu tak terimo Yo wes ben iki dadi cerito Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo Aku nyerah wae Yo wes ben iki dadi cerito Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo Aku nyerah wae Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo Aku nyerah wae

Video Youtube Aku Nyerah Wae Mahesa

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru