Iklan Chord Kunci Gitar

Tatu - Happy Asmara

Iklan Chord Kunci Gitar

Tatu - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Tatu
Happy Asmara

Intro :
E  EM7  A  B

Verse :
  E
Senadyan kowe ngilang
EM7
Ra biso tak sawang
A
Nanging neng ati tansah kelingan
       B
Manise janji janjimu kuwi
         E   F#m  B
Nglarani ati

  E
Senadyan aku lara
E
Ning sih kuat nyangga
A
Tatu sing ono dada
          B
Perih rasane yen eling kowe
       E
Angel tambane

Interlude : 
F#m  B  E  C#m  F#m  B  E

Chorus :
         A
Opo aku salah
            A         E
Yen aku cerito opo anane
                      F#m
Wong sing ning sandingmu
         B             E
Ben melu krungu piye tenane

         A
Opo aku salah
        A             E
Yen aku kondho opo anane
             F#m
Ceritone tresno
       B             E
Naliko biyen aku lan kowe

Interlude :
E   A   B   E   F#m   B

  E
Senajan aku lara
E
Ning sih kuat nyangga
  A
Tatu sing ono dada
        B
Perih rasane yen eling kowe
       E
Angel tambane

Interlude :
F#m  B  E  C#m  F#m  B  E

Chorus :
         A
Opo aku salah
            A         E
Yen aku cerito opo anane
                      F#m
Wong sing ning sandingmu
         B             E
Ben melu krungu piye tenane

         A
Opo aku salah
        A             E
Yen aku kondho opo anane
             F#m
Ceritone tresno
       B             E
Naliko biyen aku lan kowe

             F#m
Ceritone tresno
       B               E
Naliko biyen aku lan kowe
Lirik Lagu Tatu
Happy Asmara

Verse :
Senadyan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji janjimu kuwi
Nglarani ati

Senadyan aku lara
Ning sih kuat nyangga
Tatu sing ono dada
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Interlude

Chorus :
Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane

Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritone tresno
Naliko biyen aku lan kowe

Interlude

Senajan aku lara
Ning sih kuat nyangga
Tatu sing ono dada
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Interlude

Chorus :
Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane

Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritone tresno
Naliko biyen aku lan kowe

Ceritone tresno
Naliko biyen aku lan kowe
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added