Iklan Chord Kunci Gitar

Tangise Ati - Eny Sagita

Iklan Chord Kunci Gitar

Tangise Ati - Eny Sagita

Chord Kunci Gitar Lagu Tangise Ati
Eny Sagita

Intro :
Em  C  Em  C  Em
Am  Em  B  Em

Verse :
       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
Njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
Opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
Kowe bakal cindro janji

Interlude :
Am  B

    Em   B       Em
Senajan uripku rekoso
      Am             Em
Kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
Nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
Bebrayan urip klawan ndiko

Interlude :
Am  Em  B  Em

Chorus :
     Am          
Kowe lungo tanpo kabar 
  Em
Nganti seprene
    Am                        B
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
Wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
Yo wis.. tak lilakake

Verse :
       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
Njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
Opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
Kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
Senajan uripku rekoso
      Am             Em
Kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
Nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
Bebrayan urip klawan ndiko

Interlude :
Am  Em  B  Em

Chorus :
     Am          
Kowe lungo tanpo kabar 
  Em
Nganti seprene
    Am                        B
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
Wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
Yo wis.. tak lilakake

Verse :
       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
Njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
Opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
Kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
Senajan uripku rekoso
      Am             Em
Kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
Nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
Bebrayan urip klawan ndiko

Interlude :
Am  Em  B  Em

Chorus :
     Am             
Kowe lungo tanpo kabar 
  Em
Nganti seprene
    Am                        B
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
Wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
Yo wis.. tak lilakake
Lirik Lagu Tangise Ati
Eny Sagita

Verse :
Udan deres wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cindro janji

Interlude

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

Interlude

Chorus :
Kowe lungo tanpo kabar 
Nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono
Yo wis.. tak lilakake

Verse :
Udan deres wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cindro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

Interlude

Chorus :
Kowe lungo tanpo kabar 
Nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono
Yo wis.. tak lilakake

Verse :
Udan deres wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cindro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

Interlude

Chorus :
Kowe lungo tanpo kabar 
Nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono
Yo wis.. tak lilakake
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added