Iklan Chord Kunci Gitar

Sewates Kerjo - Eny Sagita

Iklan Chord Kunci Gitar

Sewates Kerjo - Eny Sagita

Chord Kunci Gitar Lagu Sewates Kerjo
Eny Sagita

Intro :
Am  Dm  Am  E
F   Am

Verse :
       Am
Kuat-kuatne atimu 
         Em
Nompo pacobaning gusti
        Dm
Kudu tabahne atimu
       Am
Najan abot di lakoni

         Am
Sabar-sabarne sliramu
            Em
Ngempet kangen njroning dodo
     Dm        E
Lungaku iki amung sewates kerjo

Verse :
Am             Em                    
Abot sanggane sing tak rasake iki
Dm                 Am
Nganti kapan koyo ngene kahanane
                  Em
Di rewangi kerjo rino klawan wengi
Dm               Am
Ninggalne anak lan bojone
Dm       Am    Dm            E   
Lungaku iki amung sewates kerjo

Chorus :
       Am
Kuat-kuatne atimu 
         Em
Nompo pacobaning gusti
        Dm
Kudu tabahne atimu
       Am          E
Najan abot di lakoni
       Am
Sabar-sabarne sliramu
            Em
Ngempet kangen njroning dodo
     Dm        E
Lungaku iki amung sewates kerjo

Interlude :
Am  Em  Dm  Am 
E   Am  Em  Dm  E                               

Chorus :
       Am
Kuat-kuatne atimu 
         Em
Nompo pacobaning gusti
        Dm
Kudu tabahne atimu
       Am          E
Najan abot di lakoni
       Am
Sabar-sabarne sliramu
            Em
Ngempet kangen njroning dodo
     Dm        E
Lungaku iki amung sewates kerjo  

Am
Kuat-kuatne atimu 
         Em
Nompo pacobaning gusti
        Dm
Kudu tabahne atimu
       Am          E
Najan abot di lakoni
       Am
Sabar-sabarne sliramu
            Em
Ngempet kangen njroning dodo
     Dm        E
Lungaku iki amung sewates kerjo

Ending :
Am
Lirik Lagu Sewates Kerjo
Eny Sagita

Verse :
Kuat-kuatne atimu 
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Najan abot di lakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen njroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Verse :
Abot sanggane sing tak rasake iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino klawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Chorus :
Kuat-kuatne atimu 
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Najan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen njroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Interlude                             

Chorus :
Kuat-kuatne atimu 
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Najan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen njroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo  

Kuat-kuatne atimu 
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Najan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen njroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added