Iklan Chord Kunci Gitar

Separuh Atiku - Ilux ID

Iklan Chord Kunci Gitar

Separuh Atiku - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Separuh Atiku
Ilux ID

Intro : 
G  C  D  G

Verse :
G                       Bm
  Wes tak tutup lawang atiku
           Em
Di nggo liane
                        D
Wes tak kekne di nggo kowe

C                      G
  Nanging kowe ora ngerti
                  Am
Tulus tresno ati iki
                   D
Tegone kowe mblenjani

  C       D        Bm       Em
Nangis.. ati iki nangis kelingan
  Am        D            G
Kowe.. seng paling tak sayang

Chorus :
  C        D
Separuh atiku
           Bm           Em
Wes tak kekne di nggo kowe
  Am       D          G
Separuh atimu nggo liane
  C        D
Separuh atiku
          Bm         Em
Wes tak tulisi jenengmu
  Am       D          G
Separuh atimu ra ono aku

Interlude :
C  D  Bm  Em  Am  D  G
C  D  Bm  Em  Am  D  G

G                       Bm
  Wes tak tutup lawang atiku
           Em
Di nggo liane
                        D
Wes tak kekne di nggo kowe

C                      G
  Nanging kowe ora ngerti
                  Am
Tulus tresno ati iki
                   D
Tegone kowe mblenjani

  C       D        Bm       Em
Nangis.. ati iki nangis kelingan
  Am        D            G
Kowe.. seng paling tak sayang

Chorus :
  C        D
Separuh atiku
           Bm           Em
Wes tak kekne di nggo kowe
  Am       D          G
Separuh atimu nggo liane
  C        D
Separuh atiku
          Bm         Em
Wes tak tulisi jenengmu
  Am       D          G
Separuh atimu ra ono aku

  C        D
Separuh atiku
           Bm           Em
Wes tak kekne di nggo kowe
  Am       D          G
Separuh atimu nggo liane
  C        D
Separuh atiku
          Bm         Em
Wes tak tulisi jenengmu
  Am       D          G
Separuh atimu ra ono aku

Ending :
C  D  Bm  Em  Am  D  G
Lirik Lagu Separuh Atiku
Ilux ID

Verse :
Wes tak tutup lawang atiku
Di nggo liane
Wes tak kekne di nggo kowe

Nanging kowe ora ngerti
Tulus tresno ati iki
Tegone kowe mblenjani

Nangis.. ati iki nangis kelingan
Kowe.. seng paling tak sayang

Chorus :
Separuh atiku
Wes tak kekne di nggo kowe
Separuh atimu nggo liane
Separuh atiku
Wes tak tulisi jenengmu
Separuh atimu ra ono aku

Interlude

Wes tak tutup lawang atiku
Di nggo liane
Wes tak kekne di nggo kowe

Nanging kowe ora ngerti
Tulus tresno ati iki
Tegone kowe mblenjani

Nangis.. ati iki nangis kelingan
Kowe.. seng paling tak sayang

Chorus :
Separuh atiku
Wes tak kekne di nggo kowe
Separuh atimu nggo liane
Separuh atiku
Wes tak tulisi jenengmu
Separuh atimu ra ono aku

Separuh atiku
Wes tak kekne di nggo kowe
Separuh atimu nggo liane
Separuh atiku
Wes tak tulisi jenengmu
Separuh atimu ra ono aku
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added