Iklan Chord Kunci Gitar

Nitip Rindu - Ilux ID

Kunci Gitar Nitip Rindu - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Nitip Rindu
Ilux ID

Intro :
Em  D   Em
Em  Bm  C   D  Bm  Em

Verse :
Em  D   Em
Manise esemmu..
       C          D          G
Tansah tak simpen ning njero ati 
          Am            Em
Lan tak gowo ning njero ngimpi 
       Am         Bm        Em
Nganti kapan kesekso kangen iki

Interlude :
D  Bm  Em

Em D    Em
O..no kamarku..
        C         D      G
Sing tansah tak sawang fotomu
       Am         Em
Netes eluh amergo rindu
       Am            Bm     Em
Ning kene tansah ngenteni tekamu

Chorus :
           G
Aku mung biso
                D
Nitipke roso rindu
             C
Liwat kerlip lintang
     D              G
Gawe tombo kasmaran iki

           G
Saben wengiku
                  D
Angel merem mripatku
              C
Tansah pengen nyanding
        D                     G
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

Interlude :
Em  Am  D  G  C  D  Em

Em  D   Em
Manise esemmu..
       C          D          G
Tansah tak simpen ning njero ati 
          Am              Em
Lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
       Am         Bm        Em
Nganti kapan kesekso kangen iki

Interlude :
D  Bm  Em

Em D    Em
O..no kamarku..
        C         D      G
Sing tansah tak sawang fotomu
       Am         Em
Netes eluh amergo rindu
       Am            Bm     Em
Ning kene tansah ngenteni tekamu

Chorus :
           G
Aku mung biso
                D
Nitipke roso rindu
             C
Liwat kerlip lintang
     D              G
Gawe tombo kasmaran iki

           G
Saben wengiku
                  D
Angel merem mripatku
              C
Tansah pengen nyanding
        D                     G
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
        Am         D          G
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
Lirik Lagu Nitip Rindu
Ilux ID

Verse :
Manise esemmu..
Tansah tak simpen ning njero ati 
Lan tak gowo ning njero ngimpi 
Nganti kapan kesekso kangen iki

Interlude

O..no kamarku..
Sing tansah tak sawang fotomu
Netes eluh amergo rindu
Ning kene tansah ngenteni tekamu

Chorus :
Aku mung biso
Nitipke roso rindu
Liwat kerlip lintang
Gawe tombo kasmaran iki

Saben wengiku
Angel merem mripatku
Tansah pengen nyanding
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

Interlude

Manise esemmu..
Tansah tak simpen ning njero ati 
Lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
Nganti kapan kesekso kangen iki

Interlude

O..no kamarku..
Sing tansah tak sawang fotomu
Netes eluh amergo rindu
Ning kene tansah ngenteni tekamu

Chorus :
Aku mung biso
Nitipke roso rindu
Liwat kerlip lintang
Gawe tombo kasmaran iki

Saben wengiku
Angel merem mripatku
Tansah pengen nyanding
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru