Iklan Chord Kunci Gitar

Konco Uripku - Happy Asmara

Kunci Gitar Konco Uripku - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Konco Uripku
Happy Asmara

Interlude :
B  D#m  G#m  D#m
E  F#   B

Verse :
B            F#
Tak sawang-sawang
        G#m       D#m
Sliramu lagi tangisan
        E           B
Bar diputus karo mantan
      C#m      F#
Saiki lagi dewekan

B           F#
Biyen tak gadang
       G#m       D#m
Kapan aku iso nyayang
       E         B
Tapi malah kedisikan
       C#m    F#        B
Mergo aku.. kurang pendekatan

  E            F#      B  G#m
Mari.. ku usap air matamu
  E             F#         B
Sudah.. lupakan saja mantanmu
 E            F#        B  G#m
Aku.. siap membahagiakanmu
     E        F#        B
Asal mau jadi konco uripku

Interlude : 
C#m  F#  B  G#m
C#m  F#

Chorus :
      G#m      D#m
Wes suwe.. tak karepke
       E         B
Kowe dadi konco uripku
     C#m                    F#
Dampingi aku.. tekan anak putu

      G#m      D#m
Wes suwe.. tak karepke
       E         B
Kowe dadi konco uripku
     C#m            F#
Dampingi aku.. bebrayan
              B   F#
Mbangun katresnan..

Interlude :
B  D#m  G#m  D#m
E  F#   B    F#

B            F#
Tak sawang-sawang
        G#m       D#m
Sliramu lagi tangisan
        E           B
Bar diputus karo mantan
      C#m      F#
Saiki lagi dewekan

B           F#
Biyen tak gadang
       G#m       D#m
Kapan aku iso nyayang
       E         B
Tapi malah kedisikan
       C#m    F#        B
Mergo aku.. kurang pendekatan

  E            F#      B  G#m
Mari.. ku usap air matamu
  E             F#         B
Sudah.. lupakan saja mantanmu
 E            F#        B  G#m
Aku.. siap membahagiakanmu
     E        F#        B
Asal mau jadi konco uripku

Chorus :
      G#m      D#m
Wes suwe.. tak karepke
       E         B
Kowe dadi konco uripku
     C#m                    F#
Dampingi aku.. tekan anak putu

      G#m      D#m
Wes suwe.. tak karepke
       E         B
Kowe dadi konco uripku
     C#m            F#
Dampingi aku.. bebrayan
              B
Mbangun katresnan
Lirik Lagu Konco Uripku
Happy Asmara

Verse :
Tak sawang-sawang
Sliramu lagi tangisan
Bar diputus karo mantan
Saiki lagi dewekan

Biyen tak gadang
Kapan aku iso nyayang
Tapi malah kedisikan
Mergo aku.. kurang pendekatan

Mari.. ku usap air matamu
Sudah.. lupakan saja mantanmu
Aku.. siap membahagiakanmu
Asal mau jadi konco uripku

Interlude

Chorus :
Wes suwe.. tak karepke
Kowe dadi konco uripku
Dampingi aku.. tekan anak putu

Wes suwe.. tak karepke
Kowe dadi konco uripku
Dampingi aku.. bebrayan
Mbangun katresnan..

Interlude

Tak sawang-sawang
Sliramu lagi tangisan
Bar diputus karo mantan
Saiki lagi dewekan

Biyen tak gadang
Kapan aku iso nyayang
Tapi malah kedisikan
Mergo aku.. kurang pendekatan

Mari.. ku usap air matamu
Sudah.. lupakan saja mantanmu
Aku.. siap membahagiakanmu
Asal mau jadi konco uripku

Chorus :
Wes suwe.. tak karepke
Kowe dadi konco uripku
Dampingi aku.. tekan anak putu

Wes suwe.. tak karepke
Kowe dadi konco uripku
Dampingi aku.. bebrayan
Mbangun katresnan
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru