Iklan Chord Kunci Gitar

Jebule Bojomu - Ilux ID

Iklan Chord Kunci Gitar

Jebule Bojomu - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Jebule Bojomu
Ilux ID

Intro :
Fm  Gm  C  Fm  A#  D#

Verse :
D#               A#
Wis yakin tenan aku tresno kowe
Cm                     Gm
Wis yakin tenan kowe sebalike
G#                    D#        Cm
Nyawang mripatmu sajake kowe rindu
       F                   A#
Persis koyo rasane ning atiku

D#                 A#
Tak gowo nglamun mangan nganti lali
Cm                       Gm
Tak gowo ngimpi nganti males tangi
G#                D#        Cm
Mantep atiku kowe iki takdirku
    Fm     A#             D#  D#7
Ojo kuatir i yang you tunggu

Chorus :
     G#                     Gm  Cm
Ning koyo samber bledek rasane
    Fm       G#m        D#
Sak kolo aku ngonangi kowe
  G#                      Gm       Cm
Karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Fm               Gm
Oh My God Tuhanku jarene tonggomu
     G#             A#       D#  A#
Sing mbok gandeng jebule bojomu

D#               A#
Wis yakin tenan aku tresno kowe
Cm                     Gm
Wis yakin tenan kowe sebalike
G#                    D#        Cm
Nyawang mripatmu sajake kowe rindu
       F                   A#
Persis koyo rasane ning atiku

D#                 A#
Tak gowo nglamun mangan nganti lali
Cm                       Gm
Tak gowo ngimpi nganti males tangi
G#                D#        Cm
Mantep atiku kowe iki takdirku
    Fm     A#             D#  D#7
Ojo kuatir i yang you tunggu

Interlude :
G#  A#  Gm  C  Fm  A#  D#  D#7
G#  A#  Gm  C  Fm  A#  D#  D#7

Chorus :
     G#                     Gm  Cm
Ning koyo samber bledek rasane
    Fm       G#m        D#
Sak kolo aku ngonangi kowe
  G#                      Gm       Cm
Karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Fm               Gm
Oh My God Tuhanku jarene tonggomu
     G#             A#       D#
Sing mbok gandeng jebule bojomu

     G#                     Gm  Cm
Ning koyo samber bledek rasane
    Fm       G#m        D#
Sak kolo aku ngonangi kowe
  G#                      Gm       Cm
Karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Fm               Gm
Oh My God Tuhanku jarene tonggomu
     G#             A#       D#  Cm
Sing mbok gandeng jebule bojomu
     Fm             A#       D#  Cm
Sing mbok gandeng jebule bojomu
     Fm             A#       D#
Sing mbok gandeng jebule bojomu
Lirik Lagu Jebule Bojomu
Ilux ID

Verse :
Wis yakin tenan aku tresno kowe
Wis yakin tenan kowe sebalike
Nyawang mripatmu sajake kowe rindu
Persis koyo rasane ning atiku

Tak gowo nglamun mangan nganti lali
Tak gowo ngimpi nganti males tangi
Mantep atiku kowe iki takdirku
Ojo kuatir i yang you tunggu

Chorus :
Ning koyo samber bledek rasane
Sak kolo aku ngonangi kowe
Karo wong liyo gandengan atiku kobongan
Oh My God Tuhanku jarene tonggomu
Sing mbok gandeng jebule bojomu

Wis yakin tenan aku tresno kowe
Wis yakin tenan kowe sebalike
Nyawang mripatmu sajake kowe rindu
Persis koyo rasane ning atiku

Tak gowo nglamun mangan nganti lali
Tak gowo ngimpi nganti males tangi
Mantep atiku kowe iki takdirku
Ojo kuatir i yang you tunggu

Interlude

Chorus :
Ning koyo samber bledek rasane
Sak kolo aku ngonangi kowe
Karo wong liyo gandengan atiku kobongan
Oh My God Tuhanku jarene tonggomu
Sing mbok gandeng jebule bojomu

Ning koyo samber bledek rasane
Sak kolo aku ngonangi kowe
Karo wong liyo gandengan atiku kobongan
Oh My God Tuhanku jarene tonggomu
Sing mbok gandeng jebule bojomu
Sing mbok gandeng jebule bojomu
Sing mbok gandeng jebule bojomu
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added