Iklan Chord Kunci Gitar

Iki Anane Isun - Ilux ID

Iklan Chord Kunci Gitar

Iki Anane Isun - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Iki Anane Isun
Ilux ID

Intro :
C#  Fm  A#m  Fm  F#
C#  D#m  G#  C#

Verse :
  C#                     Fm
Kadung riko golet hang lebih mapan
      A#m                Fm
Teko isun riko mesti nemune
       F#                 C#
Dudu koyo isun hang magih terantanan
       D#m          G#       C#
Ngelakoni urip hang di wehni gusti

          A#m             Fm
Isun sing biso nguweni kembang
         F#
Hang regane biso
     G#          C#
Nggo mangan sun ulan-ulanan
Cm         A#m
  Sun sing biso nguweni
  Fm
Penganggon larang
          F#       G#       C#
Koyo hang diweni welas riko pungkasan

Cm       A#m        Fm
  Yo wes iki anane isun
        F#         G#           C#
Dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
     A#m                      Fm
Yoro mung siji hang biso isun uweni
          F#              G#       C#
Kembang welas hang sing bakal biso mati

Interlude :
C#  Fm  A#m  Fm  F#
C#  D#m  G#  C#

  C#                     Fm
Kadung riko golet hang lebih mapan
      A#m                Fm
Teko isun riko mesti nemune
       F#                 C#
Dudu koyo isun hang magih terantanan
       D#m          G#       C#
Ngelakoni urip hang di wehni gusti

          A#m             Fm
Isun sing biso nguweni kembang
         F#
Hang regane biso
     G#          C#
Nggo mangan sun ulan-ulanan
Cm         A#m
  Sun sing biso nguweni
  Fm
Penganggon larang
          F#       G#       C#
Koyo hang diweni welas riko pungkasan

Cm       A#m        Fm
  Yo wes iki anane isun
        F#         G#           C#
Dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
     A#m                      Fm
Yoro mung siji hang biso isun uweni
          F#              G#       C#
Kembang welas hang sing bakal biso mati

Ending :
F#  G#  C#
Lirik Lagu Iki Anane Isun
Ilux ID

Verse :
Kadung riko golet hang lebih mapan
Teko isun riko mesti nemune
Dudu koyo isun hang magih terantanan
Ngelakoni urip hang di wehni gusti

Isun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso
Nggo mangan sun ulan-ulanan
Sun sing biso nguweni
Penganggon larang
Koyo hang diweni welas riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
Yoro mung siji hang biso isun uweni
Kembang welas hang sing bakal biso mati

Interlude

Kadung riko golet hang lebih mapan
Teko isun riko mesti nemune
Dudu koyo isun hang magih terantanan
Ngelakoni urip hang di wehni gusti

Isun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso
Nggo mangan sun ulan-ulanan
Sun sing biso nguweni
Penganggon larang
Koyo hang diweni welas riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
Yoro mung siji hang biso isun uweni
Kembang welas hang sing bakal biso mati
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added