Iklan Chord Kunci Gitar

Cerito Rong Ati - Vita Alvia

Kunci Gitar Cerito Rong Ati - Vita Alvia

Chord Kunci Gitar Lagu Cerito Rong Ati
Vita Alvia

Intro : 
Am  F  G  Em
Am  F  G  Am

Verse :
  Am               F
Umpamane.. sing di lakoni
G                       Am
Pastine.. sing keroso loro
     Am            F
Uwes usapen.. banyune moto
G
Iki dalan hang apik
       Em         Am
Kanggo isun lan riko

Interlude : 
Em  F  G  Em  Am

Chorus :
              Em
Padahal wis welas
              F
Padahal wis sayang
        G                 Am
Tapi apuo.. kok magih kebuang
                  F
Welas hang sun sandang
             G
Seprono seprene
    Em         Am
Wis rontok leleran

             Em
Cerito rong ati
              F
Hang kudu kepisah
      G         Em  Am
Mergo sing nemoni dalan
            F
Mulo kudu nuruti
             G
Wong tuwek riko
Em               Am
Hang sing ngrestui

Interlude :
Em  F  G  Em  Am

  Am               F
Umpamane.. sing di lakoni
G                       Am
Pastine.. sing keroso loro
     Am            F
Uwes usapen.. banyune moto
G
Iki dalan hang apik
       Em         Am
Kanggo isun lan riko

Interlude :
Em  F  G  Em  Am

Chorus :
              Em
Padahal wis welas
              F
Padahal wis sayang
        G                 Am
Tapi apuo.. kok magih kebuang
                  F
Welas hang sun sandang
             G
Seprono seprene..
    Em         Am
Wis rontok leleran

             Em
Cerito rong ati
              F
Hang kudu kepisah
      G         Em  Am
Mergo sing nemoni dalan
            F
Mulo kudu nuruti
             G
Wong tuwek riko
Em               Am
Hang sing ngrestui

            F
Mulo kudu nuruti
             G
Wong tuwek riko
Em               Am
Hang sing ngrestui
Lirik Lagu Cerito Rong Ati
Vita Alvia

Verse :
Umpamane.. sing di lakoni
Pastine.. sing keroso loro
Uwes usapen.. banyune moto
Iki dalan hang apik
Kanggo isun lan riko

Interlude

Chorus :
Padahal wis welas
Padahal wis sayang
Tapi apuo.. kok magih kebuang
Welas hang sun sandang
Seprono seprene
Wis rontok leleran

Cerito rong ati
Hang kudu kepisah
Mergo sing nemoni dalan
Mulo kudu nuruti
Wong tuwek riko
Hang sing ngrestui

Interlude

Umpamane.. sing di lakoni
Pastine.. sing keroso loro
Uwes usapen.. banyune moto
Iki dalan hang apik
Kanggo isun lan riko

Interlude

Chorus :
Padahal wis welas
Padahal wis sayang
Tapi apuo.. kok magih kebuang
Welas hang sun sandang
Seprono seprene..
Wis rontok leleran

Cerito rong ati
Hang kudu kepisah
Mergo sing nemoni dalan
Mulo kudu nuruti
Wong tuwek riko
Hang sing ngrestui

Mulo kudu nuruti
Wong tuwek riko
Hang sing ngrestui
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru