Iklan Chord Kunci Gitar

Banyune Welas - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Banyune Welas - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Banyune Welas
Syahiba Saufa

Intro :
Gm  D#  Gm
Gm  G   Cm
Gm  D#  Cm  D

Verse :
Gm
Bengen koyo derese udan
Gm 
Hang nyiram welas awak iki
Cm                      D#
Bengen koyo ulan hang madangi
  F                 Gm  D
Peteng ndedete ati iki

   Gm
Mbarengi surupe srengenge
  Gm
Sorote ketutup mendung
Cm                D#
Semono ugo sunare welas riko
         F          Gm    D
Surem mergo ketutup mego

Chorus :
  Gm  D#   F
Getun.. janji welas riko
  Gm
Kabeh suloyo
  Gm  D#  F
Getun.. kari angenan hang
  Gm
Riko tinggalno

Cm
Banyune welas
            D#
Hang bengen riko siramno
      F                   Gm  G
Saiki netes kanggo wong liyo

      Cm
Saiki sun buru ngerti
     Gm
Saktemene welas riko
        D                     Gm   D
Hang nyatane seng keneng dipercoyo

Interlude :
D  D#  D  Cm  Gm
D  D#  D  Gm

   Gm
Mbarengi surupe srengenge
  Gm
Sorote ketutup mendung
Cm                D#
Semono ugo sunare welas riko
         F          Gm    D
Surem mergo ketutup mego

Chorus :
  Gm  D#   F
Getun.. janji welas riko
  Gm
Kabeh suloyo
  Gm  D#  F
Getun.. kari angenan hang
  Gm
Riko tinggalno

Cm
Banyune welas
            D#
Hang bengen riko siramno
      F                   Gm  G
Saiki netes kanggo wong liyo

      Cm
Saiki sun buru ngerti
     Gm
Saktemene welas riko
        D                     Gm
Hang nyatane seng keneng dipercoyo

Interlude :
D#  D  Gm

Chorus :
  Gm  D#   F
Getun.. janji welas riko
  Gm
Kabeh suloyo
  Gm  D#  F
Getun.. kari angenan hang
  Gm
Riko tinggalno

Cm
Banyune welas
            D#
Hang bengen riko siramno
      F                   Gm  G
Saiki netes kanggo wong liyo

      Cm
Saiki sun buru ngerti
     Gm
Saktemene welas riko
        D                     Gm
Hang nyatane seng keneng dipercoyo

Ending :
D  Gm
Lirik Lagu Banyune Welas
Syahiba Saufa

Verse :
Bengen koyo derese udan
Hang nyiram welas awak iki
Bengen koyo ulan hang madangi
Peteng ndedete ati iki

Mbarengi surupe srengenge
Sorote ketutup mendung
Semono ugo sunare welas riko
Surem mergo ketutup mego

Chorus :
Getun.. janji welas riko
Kabeh suloyo
Getun.. kari angenan hang
Riko tinggalno

Banyune welas
Hang bengen riko siramno
Saiki netes kanggo wong liyo

Saiki sun buru ngerti
Saktemene welas riko
Hang nyatane seng keneng dipercoyo

Interlude

Mbarengi surupe srengenge
Sorote ketutup mendung
Semono ugo sunare welas riko
Surem mergo ketutup mego

Chorus :
Getun.. janji welas riko
Kabeh suloyo
Getun.. kari angenan hang
Riko tinggalno

Banyune welas
Hang bengen riko siramno
Saiki netes kanggo wong liyo

Saiki sun buru ngerti
Saktemene welas riko
Hang nyatane seng keneng dipercoyo

Interlude

Chorus :
Getun.. janji welas riko
Kabeh suloyo
Getun.. kari angenan hang
Riko tinggalno

Banyune welas
Hang bengen riko siramno
Saiki netes kanggo wong liyo

Saiki sun buru ngerti
Saktemene welas riko
Hang nyatane seng keneng dipercoyo
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru