Iklan Chord Kunci Gitar

Ojo Lungo (Sewu Loro) - Didi Kempot

Iklan Chord Kunci Gitar

Ojo Lungo (Sewu Loro) - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ojo Lungo (Sewu Loro)
Didi Kempot

Intro :
G  Bm  C  D

G               Em
  Durung lego roso jroning dodo
C                    D
  Durung mari rasane kangenku

G                 Em
  Lagi pethuk sak kedepan moto
C                      D
  Isih durung biso kanggo tombo

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
Ninggal aku meneh
C     G        D      G
Yen lungo gowo sisan atiku

Interlude :
G  Am  Bm  C  G

Chorus :
Bm           C
  Ra biso.. Aku ora biso
D                  G
  Ngapusi.. rasane ati
Em                  Am
  Bola bali Wis tak lale'ke
D                    G   C  D  G
  Malah tansah eling wae

        G      Em
Sak umpomo.. Kowe mangerteni
C                   D
  Sewu loro Klumpuk dadi siji

G                  Em
  Pirang taun Nggonku nutup ati
C                     D
  Mung tekamu Sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
Ninggal aku meneh
C     G        D      G
Yen lungo gowo sisan atiku

Interlude :
G  Am  Bm  C  G

Chorus :
Bm           C
  Ra biso.. Aku ora biso
D                  G
  Ngapusi.. rasane ati
Em                  Am
  Bola bali Wis tak lale'ke
D                    G   C  D  G
  Malah tansah eling wae

        G      Em
Sak umpomo.. Kowe mangerteni
C                   D
  Sewu loro Klumpuk dadi siji

G                  Em
  Pirang taun Nggonku nutup ati
C                     D
  Mung tekamu Sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
Ninggal aku meneh
C     G        D        G  D  G
Yen lungo gowo sisan atiku
C     G        D        G
Yen lungo gowo sisan atiku
Lirik Lagu Ojo Lungo (Sewu Loro)
Didi Kempot

Durung lego roso jroning dodo
Durung mari rasane kangenku

Lagi pethuk sak kedepan moto
Isih durung biso kanggo tombo

Ojo.. ojo.. ojo lungo
Ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

Interlude

Chorus :
Ra biso.. Aku ora biso
Ngapusi.. rasane ati
Bola bali Wis tak lale'ke
Malah tansah eling wae

Sak umpomo.. Kowe mangerteni
Sewu loro Klumpuk dadi siji

Pirang taun Nggonku nutup ati
Mung tekamu Sing tansah tak anti

Ojo.. ojo.. ojo lungo
Ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

Interlude

Chorus :
Ra biso.. Aku ora biso
Ngapusi.. rasane ati
Bola bali Wis tak lale'ke
Malah tansah eling wae

Sak umpomo.. Kowe mangerteni
Sewu loro Klumpuk dadi siji

Pirang taun Nggonku nutup ati
Mung tekamu Sing tansah tak anti

Ojo.. ojo.. ojo lungo
Ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku
Yen lungo gowo sisan atiku
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added