Iklan Chord Kunci Gitar

Eling Taiwan - Didi Kempot

Kunci Gitar Eling Taiwan - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Eling Taiwan
Didi Kempot

Intro :
G  Am   D  G
Em  G  Am  D  G

        G
Koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
Rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am                     D
Kepingin nyusul nglangi segarane jero

        G
Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
       Am
Rino wengi neng netro tansah ngatoni
         Em
Nganti kapan tekamu tak anti-anti
         Am      D             G
Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

Interlude :
Em  G  Am  D  G

        Em
Jauh di mata selalu dekat di hati
         Am      D         G
Senajan adoh aku setya ngenteni

Interlude :
Am  D  G

        Em
Jauh di mata slalu dekat di hati
        Am       D         G    D
Sak tekamu ko Taiwan tak enteni

        G
Koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
Rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am            D        G
Kepingin nyusul nglangi segarane jero

Interlude :
G  Am  D   G
Em  G  Am  D  G

        G
Koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
Rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am            D        G
Kepingin nyusul nglangi segarane jero

        G
Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
       Am
Rino wengi neng netro tansah ngatoni
         Em
Nganti kapan tekamu tak anti-anti
         Am      D             G
Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

Interlude :
Em  G  Am  D  G

        Em
Jauh di mata selalu dekat di hati
         Am      D         G
Senajan adoh aku setya ngenteni

Interlude :
Am  D  G

        Em
Jauh di mata slalu dekat di hati
        Am       D         G    D
Sak tekamu ko Taiwan tak enteni

        G
Koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
Rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am            D        G
Kepingin nyusul nglangi segarane jero

Ending :
Am  D  G
Lirik Lagu Eling Taiwan
Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong kangen bojo
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
Rino wengi isaku mung nyawang poto
Kepingin nyusul nglangi segarane jero

Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
Rino wengi neng netro tansah ngatoni
Nganti kapan tekamu tak anti-anti
Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

Interlude

Jauh di mata selalu dekat di hati
Senajan adoh aku setya ngenteni

Interlude

Jauh di mata slalu dekat di hati
Sak tekamu ko Taiwan tak enteni

Koyo ngene rasane wong kangen bojo
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
Rino wengi isaku mung nyawang poto
Kepingin nyusul nglangi segarane jero

Interlude

Koyo ngene rasane wong kangen bojo
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
Rino wengi isaku mung nyawang poto
Kepingin nyusul nglangi segarane jero

Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
Rino wengi neng netro tansah ngatoni
Nganti kapan tekamu tak anti-anti
Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

Interlude

Jauh di mata selalu dekat di hati
Senajan adoh aku setya ngenteni

Interlude

Jauh di mata slalu dekat di hati
Sak tekamu ko Taiwan tak enteni

Koyo ngene rasane wong kangen bojo
Meh rong tahun suwene kowe neng kono
Rino wengi isaku mung nyawang poto
Kepingin nyusul nglangi segarane jero
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru