Iklan Chord Kunci Gitar

Konco Mesra - Nella Kharisma

Kunci Gitar Konco Mesra - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Konco Mesra
Nella Kharisma

Intro :
         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  
Mergo kependem cinta

Interlude :
E  B    C#m  B
A  G#m  A    B

Verse :
         E
Sungguh sayang aku tak bisa
      B
Langsung mengungkapkan
  C#m
Perasaan yang ku simpan
  B
Buat ku tak tenang
 A
Ini semua karena
      G#m
Hubungan pertemanan
     A       B
Kau sudah biasa
          E
Anggapku sebagai kawan

Verse :
C#m              B
  Adem panas awakku
            A
Gara-gara kamu
            E
Nyibakke atiku
  B           C#m
Gati menyang aku
                 B
Sampek kegowo turu
                  A
Ngimpi ngusap pipimu
                 E
Tansah nyoto keroso
   B           C#m
Konco dadi tresno

Verse :
C#m
  Nggereges awakku naliko mepet sliramu
B
  Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
A
  Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
G#m
  Mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Chorus :
         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  
Mergo kependem cinta

Interlude :
E  B    C#m  B
A  G#m  A    B

Verse :
         E
Sungguh sayang aku tak bisa
      B
Langsung mengungkapkan
  C#m
Perasaan yang ku simpan
  B
Buat ku tak tenang
 A
Ini semua karena
      G#m
Hubungan pertemanan
     A       B
Kau sudah biasa
          E
Anggapku sebagai kawan

Verse :
C#m              B
  Adem panas awakku
            A
Gara-gara kamu
            E
Nyibakke atiku
  B           C#m
Gati menyang aku
                 B
Sampek kegowo turu
                  A
Ngimpi ngusap pipimu
                 E
Tansah nyoto keroso
   B           C#m
Konco dadi tresno

Verse :
C#m
  Nggereges awakku naliko mepet sliramu
B
  Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
A
  Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
G#m
  Mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Chorus :
         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  B
Mergo kependem cinta

         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  B
Mergo kependem cinta

Ending :
E  B    C#m  B
A  G#m  A    B
E
Lirik Lagu Konco Mesra
Nella Kharisma

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Interlude

Verse :
Sungguh sayang aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buat ku tak tenang
Ini semua karena
Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa
Anggapku sebagai kawan

Verse :
Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nyibakke atiku
Gati menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
Konco dadi tresno

Verse :
Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Chorus :
Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Interlude

Verse :
Sungguh sayang aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buat ku tak tenang
Ini semua karena
Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa
Anggapku sebagai kawan

Verse :
Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nyibakke atiku
Gati menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
Konco dadi tresno

Verse :
Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Chorus :
Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru