Sawangen - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Sawangen 
Via Vallen

Intro :
Am  E  Am  Em  Am
Dm  Am  F  E   Am

Verse :
Am   Em          Am
Opo aku kurang gati
     F   Dm        Am
Opo aku iki kurang sayang
Dm                  Am
Katone tresnomu ngambang
    Em          Am
Katone atimu bimbang

Am         Em             Am
Sing tak jaluk mung ngertine
          F  Dm          Am
Yen tresnoku mung karo kowe
Dm          Am
Ora ono liyane
        Em             Am
Ning atiku  mung ono kowe

Interlude :
Am  Em  Dm  G  Am

Chorus :
    Am           Dm
Sawangen kae sawangen
       G           F         Am
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
    Am           Dm
Sawangen kae sawangen
        G           F          Am
Lintang ra kiro ninggalno langite

       Dm
Koyo gatiku ning kowe
       Am
Koyo sayangku ning kowe
    Em               Am
Selawase mung karo kowe

Interlude :
Am  E  Am  Em  Am
Dm  Am  F  E  Am

Verse :
Am   Em          Am
Opo aku kurang gati
     F   Dm          Am
Opo aku iki kurang sayang
Dm                  Am
Katone tresnomu ngambang
    Em          Am
Katone atimu bimbang

Am         Em             Am
Sing tak jaluk mung ngertine
          F   Dm          Am
Yen tresnoku  mung karo kowe
Dm          Am
Ora ono liyane
        Em             Am
Ning atiku  mung ono kowe

Interlude :
Am  Em  Dm  G  Am

Chorus :
    Am           Dm
Sawangen kae sawangen
       G           F         Am
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
    Am           Dm
Sawangen kae sawangen
        G           F          Am
Lintang ra kiro ninggalno langite
       Dm
Koyo gatiku ning kowe
       Am
Koyo sayangku ning kowe
    Em               Am
Selawase mung karo kowe

    Am           Dm
Sawangen kae sawangen
       G           F         Am
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
    Am           Dm
Sawangen kae sawangen
        G           F          Am
Lintang ra kiro ninggalno langite
       Dm
Koyo gatiku ning kowe
       Am
Koyo sayangku ning kowe
    Em               Am
Selawase mung karo kowe

Ending :
       Dm
Koyo gatiku ning kowe
       Am
Koyo sayangku ning kowe
    Em               Am
Selawase mung karo kowe
Lirik Lagu Sawangen 
Via Vallen

Verse :
Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku  mung ono kowe

Interlude

Chorus :
Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Interlude

Verse :
Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku  mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku  mung ono kowe

Interlude

Chorus :
Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Ending :
Koyo gatiku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe