Angin Kangen - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Angin Kangen
Via Vallen

Intro :
Bm  F#m  Em  F#m  Bm
Bm  F#m  Em  F#m  Bm

Verse :
Bm
Semilir angin sing dadi saksi
G        A           D
Naliko suwe ku ngenteni
   G    A   D        A   Bm
Ademe bengi sing tak rasake
F#m                 Bm
Tambah gawe kangene ati

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     A   Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

Chorus :
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em             
Opo neng kono kowe 
F#m          Bm
Wes nduwe ganti

      Bm
Saiki piye kabarmu
    A          D
Opo seh eling aku
        G
Yen wes mulyo uripmu
        A         Bm
Dungaku seneng atimu

Interlude :
Bm   G  F#m  Bm
G    A  D    C#m Bm
F#m  Bm

Verse :
Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     A   Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

Chorus :
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em            
Opo neng kono kowe 
F#m          Bm
Wes nduwe ganti

Ending :
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
       G            A       D
Sayang rungokno jerite ati iki
    Em         
Menangis sedih 
      F#m          Bm
Mengharap kau kembali
    Em       
Menangis sedih 
      F#m          Bm
Mengharap kau kembali
Lirik Lagu Angin Kangen
Via Vallen

Verse :
Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Chorus :
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono kowe 
Wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Interlude

Verse :
Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Chorus :
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono kowe 
Wes nduwe ganti

Ending :
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih 
Mengharap kau kembali
Menangis sedih 
Mengharap kau kembali