Iklan Chord Kunci Gitar

Ono Apane - Keroncong Pembatas

Kunci Gitar Ono Apane - Keroncong Pembatas

Chord Kunci Gitar Lagu Ono Apane Keroncong Pembatas

Intro : G Bm F C Am G F D Verse : G Bm Soyo suwe soyo mrene C Aku ngroso dewe D Awak sayah arep sambat G Mbok paido wae Em D C Pancen.. aku wis ngrasakke Am Tresno sucimu G F D Wis bedo ra koyo ndek kae G Bm Tresno iki dudu sebatas C Bondo ing ndunyo D Wes kadung jeru G Malah kok gawe gelo kuciwo Em D C Tego.. kowe ra ndue ati Am D G Ning kene aku ra tau mblenjani Am Bm C Bm Saiki kowe iso.. ninggalke cerito Am D G Senadjan isih ono roso tresno Interlude : Am D G Em Am G F#m D G Chorus : C Ojo karo aku Bm E Ora biso bahagiake kowe Am D Ikhlas lahir batinku G G7 Yen kowe sanding liyane C Yowis cukup aku Bm E Priyo sing wis mbok sepeleke Am C Mugi Gusti maringi D G Sing luwih gemati Interlude : Am D G Em Am D G G7 C D B Em Am G F D G Bm Tresno iki dudu sebatas C Bondo ing ndunyo D Wes kadung jeru G Malah kok gawe gelo kuciwo Em D C Tego.. kowe ra ndue ati Am D G Ning kene aku ra tau mblenjani Am Bm C Bm Saiki kowe iso.. ninggalke cerito Am D G Senadjan isih ono roso tresno Interlude : Am D G Em Am D G Chorus : C D Ojo karo aku Bm E Ora iso bahagiake kowe Am D Ikhlas lahir batinku G G7 Yen kowe sanding liyane C D Yowis cukup aku Bm E Priyo sing wis mbok sepeleke Am C Mugi Gusti maringi D G Em Sing luwih gemati Am C Mugi Gusti maringi D G Sing luwih gemati

Lirik Lagu Ono Apane Keroncong Pembatas

Verse : Soyo suwe soyo mrene Aku ngroso dewe Awak sayah arep sambat Mbok paido wae Pancen.. aku wis ngrasakke Tresno sucimu Wis bedo ra koyo ndek kae Tresno iki dudu sebatas Bondo ing ndunyo Wes kadung jeru Malah kok gawe gelo kuciwo Tego.. kowe ra ndue ati Ning kene aku ra tau mblenjani Saiki kowe iso.. ninggalke cerito Senadjan isih ono roso tresno Interlude Chorus : Ojo karo aku Ora biso bahagiake kowe Ikhlas lahir batinku Yen kowe sanding liyane Yowis cukup aku Priyo sing wis mbok sepeleke Mugi Gusti maringi Sing luwih gemati Interlude Tresno iki dudu sebatas Bondo ing ndunyo Wes kadung jeru Malah kok gawe gelo kuciwo Tego.. kowe ra ndue ati Ning kene aku ra tau mblenjani Saiki kowe iso.. ninggalke cerito Senadjan isih ono roso tresno Interlude Chorus : Ojo karo aku Ora iso bahagiake kowe Ikhlas lahir batinku Yen kowe sanding liyane Yowis cukup aku Priyo sing wis mbok sepeleke Mugi Gusti maringi Sing luwih gemati Mugi Gusti maringi Sing luwih gemati

Video Youtube Ono Apane Keroncong Pembatas

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru