Iklan Chord Kunci Gitar

Wong Nomer 2 - Dhevy Geranium

Kunci Gitar Wong Nomer 2 - Dhevy Geranium

Chord Kunci Gitar Lagu Wong Nomer 2 (Reggae Version) Dhevy Geranium

Intro : Am D Bm Em Cm G Cm D Verse : G D/F# Em Bm Bingung aku kudu piye C D G Kok koyo ngene dalan uripku iki Am Dadi wong nomer loro Em Neng jero atimu C D Mung mangan ati sing tak rasakne Chorus : G D Duh Gusti bayangan nopo Em Bm Kok jodohne wong sing tak jogo C Yen pancen wes takdire G Em Aku nyuwun jembar ati Am D G Duh Gusti aku njaluk ganti Interlude : Em Am D G Em Am C D G G D/F# Em Bm Yen pancen dadi dalane Gusti C D G Mbesok aku bakal kelangan awakmu Am D Tak titipke sangkeng wengi Bm Em Cerito kenangan iki C D G D Awak'e dewe raiso podo nduweni G D/F# Em Bm Kahanan opo sing kudu tak tompo C D G Kok koyo ngene dalan uripku iki Am Dadi wong nomer loro Em Neng jero atimu C D Mung mangan ati sing tak rasakne Chorus : D-C Bm G D Duh Gusti bayangan nopo Em Bm Kok jodohne wong sing tak jogo C Yen pancen wes takdire G Em Aku nyuwun jembar ati Am D G Duh Gusti aku njaluk ganti Am D D# D G Duh Gusti enggal paringi ganti huu

Lirik Lagu Wong Nomer 2 (Reggae Version) Dhevy Geranium

Verse : Bingung aku kudu piye Kok koyo ngene dalan uripku iki Dadi wong nomer loro Neng jero atimu Mung mangan ati sing tak rasakne Chorus : Duh Gusti bayangan nopo Kok jodohne wong sing tak jogo Yen pancen wes takdire Aku nyuwun jembar ati Duh Gusti aku njaluk ganti Interlude Yen pancen dadi dalane Gusti Mbesok aku bakal kelangan awakmu Tak titipke sangkeng wengi Cerito kenangan iki Awak'e dewe raiso podo nduweni Kahanan opo sing kudu tak tompo Kok koyo ngene dalan uripku iki Dadi wong nomer loro Neng jero atimu Mung mangan ati sing tak rasakne Chorus : Duh Gusti bayangan nopo Kok jodohne wong sing tak jogo Yen pancen wes takdire Aku nyuwun jembar ati Duh Gusti aku njaluk ganti Duh Gusti enggal paringi ganti huu

Video Youtube Wong Nomer 2 (Reggae Version) Dhevy Geranium

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru