Iklan Chord Kunci Gitar

Tape Ketan - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Tape Ketan - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Tape Ketan (Koplo Version) Syahiba Saufa

Intro : Em Am C D Em Em Am C D Em Verse : Em Rausah di eleng-eleng Am Sing mbiyen wis ben sing mbiyen C Rausah kowe ngengkel D Em Koyo wis ora ono uwong liyo maneh Am Santai wae ojo di gawe kenceng Em Opo maneh nganti sepaneng D Bm Em Urip sepisan ojo di gawe gendeng Interlude : C Bm Em Chorus : Em Tape ketan enak rasane Am Yen di pangan keroso anget C Eleng mantan nggreges awak'e D Em Ning sirah nggarai mumet Em Tape ketan enak rasane Am Yen di pangan keroso anget C Eleng mantan nggreges awak'e D Em Ning sirah nggarai mumet Interlude : Em Am C D Em Am Em D Bm Em Em Rausah di eleng-eleng Am Sing mbiyen wis ben sing mbiyen C Rausah kowe ngengkel D Em Koyo wis ora ono uwong liyo maneh Am Santai wae ojo di gawe kenceng Em Opo maneh nganti sepaneng D Bm Em Urip sepisan ojo di gawe gendeng Interlude : C Bm Em Chorus : Em Tape ketan enak rasane Am Yen di pangan keroso anget C Eleng mantan nggreges awak'e D Em Ning sirah nggarai mumet Em Tape ketan enak rasane Am Yen di pangan keroso anget C Eleng mantan nggreges awak'e D Em Ning sirah nggarai mumet Em Tape ketan enak rasane Am Yen di pangan keroso anget C Eleng mantan nggreges awak'e D Em Ning sirah nggarai mumet Em Tape ketan enak rasane Am Yen di pangan keroso anget C Eleng mantan nggreges awak'e D Em Ning sirah nggarai mumet Ending : Am C D Em

Lirik Lagu Tape Ketan (Koplo Version) Syahiba Saufa

Verse : Rausah di eleng-eleng Sing mbiyen wis ben sing mbiyen Rausah kowe ngengkel Koyo wis ora ono uwong liyo maneh Santai wae ojo di gawe kenceng Opo maneh nganti sepaneng Urip sepisan ojo di gawe gendeng Interlude Chorus : Tape ketan enak rasane Yen di pangan keroso anget Eleng mantan nggreges awak'e Ning sirah nggarai mumet Tape ketan enak rasane Yen di pangan keroso anget Eleng mantan nggreges awak'e Ning sirah nggarai mumet Interlude Rausah di eleng-eleng Sing mbiyen wis ben sing mbiyen Rausah kowe ngengkel Koyo wis ora ono uwong liyo maneh Santai wae ojo di gawe kenceng Opo maneh nganti sepaneng Urip sepisan ojo di gawe gendeng Interlude Chorus : Tape ketan enak rasane Yen di pangan keroso anget Eleng mantan nggreges awak'e Ning sirah nggarai mumet Tape ketan enak rasane Yen di pangan keroso anget Eleng mantan nggreges awak'e Ning sirah nggarai mumet Tape ketan enak rasane Yen di pangan keroso anget Eleng mantan nggreges awak'e Ning sirah nggarai mumet Tape ketan enak rasane Yen di pangan keroso anget Eleng mantan nggreges awak'e Ning sirah nggarai mumet

Video Youtube Tape Ketan (Koplo Version) Syahiba Saufa

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru