Iklan Chord Kunci Gitar

Tak Jogo - Redsox D.P.R

Kunci Gitar Tak Jogo - Redsox D.P.R

Chord Kunci Gitar Lagu Tak Jogo Redsox D.P.R

Intro : E C#m A E B E C#m A E B Verse : E B Layangmu teko atiku loro C#m A Kowe tak jogo ora sedelo E B Aku ra nyongko kok kowe tego C#m A Mileh wong liyo aku nelongso Interlude : F#m B A B Chorus : E C#m Aku wis lilo tenan, aku ora kelangan A B Tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo E C#m Dalane wis kongene, aku ora nyalahke A B Tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane E Aku lilo tenan E Ning njobo ono udan E Tur kok ono srengenge C#m Aku wis njogo tenan C#m Tur kowe sak penake A Suwe nggonku berjuang A Nggo urip karo kowe E Tapi ternyata malah B E Aku seng tok tinggalke dewe E Perih yo perih C#m Loro yo loro C#m Nanging piye meneh A Uwis takdir sing kuoso A Aku wis cobo nrimo B Nrimo sak kabehe F#m Mugo oleh ganti sing luwih mulyo B Sak jane aku wis lilo A B Ngerti kowe wis bahagio Chorus : E C#m Aku wis lilo tenan, aku ora kelangan A B Tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo E C#m Dalane wis kongene, aku ora nyalahke A B Tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane E C#m Aku wis lilo tenan, aku ora kelangan A B Tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo E C#m Dalane wis kongene, aku ora nyalahke A B Tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane E C#m A E B Aku lilo tenan

Lirik Lagu Tak Jogo Redsox D.P.R

Verse : Layangmu teko atiku loro Kowe tak jogo ora sedelo Aku ra nyongko kok kowe tego Mileh wong liyo aku nelongso Interlude Chorus : Aku wis lilo tenan, aku ora kelangan Tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo Dalane wis kongene, aku ora nyalahke Tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane Aku lilo tenan Ning njobo ono udan Tur kok ono srengenge Aku wis njogo tenan Tur kowe sak penake Suwe nggonku berjuang Nggo urip karo kowe Tapi ternyata malah Aku seng tok tinggalke dewe Perih yo perih Loro yo loro Nanging piye meneh Uwis takdir sing kuoso Aku wis cobo nrimo Nrimo sak kabehe Mugo oleh ganti sing luwih mulyo Sak jane aku wis lilo Ngerti kowe wis bahagio Chorus : Aku wis lilo tenan, aku ora kelangan Tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo Dalane wis kongene, aku ora nyalahke Tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane Aku wis lilo tenan, aku ora kelangan Tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo Dalane wis kongene, aku ora nyalahke Tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane Aku lilo tenan

Video Youtube Tak Jogo Redsox D.P.R

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru