Iklan Chord Kunci Gitar

Konco Rindu - Jihan Audy

Kunci Gitar Konco Rindu - Jihan Audy

Chord Kunci Gitar Lagu Konco Rindu Jihan Audy

Intro : G# Verse : G# D# Tenane aku pengen ngungkapne tresno Fm Cm Sing amung tak simpen ning njero dodo C# G# Mergo tansah abot sing tak songgo A#m D# Anane kon mung mbok anggep sewates konco G# D# Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Fm Cm Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C# G# Sampai kapan tak pendem roso cinta A#m D# G# Opo selawase ya mung dadi konco mesra Interlude : G# D# Fm Cm C# G# A#m D# G# G# Selalu teringat saat bersama Fm Walaupun jarak memisahkan kita C# D# Karena cintaku bersemi di dalam dada G# D#/G Fm D# Nadyan adoh jarak sliramu C# G# Nanging tansah eling sedep esemmu Fm D# Pengen rasane tansah ning sandingmu C# D# Gawe tombo roso kasmaranku Fm D# padange rembulan raiso madangi atiku C# Terange lintang raiso ngilangi kangenku D# Wangimu iseh nempel ning njero dodoku D# Nanging aku sadar yen sliramu D# Sewates koncoku Chorus : G# D# Tenane aku pengen ngungkapne tresno Fm Cm Sing amung tak simpen ning njero dodo C# G# Mergo tansah abot sing tak songgo A#m D# Anane kon mung mbok anggep sewates konco G# D# Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Fm Cm Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C# G# Sampai kapan tak pendem roso cinta A#m D# G# Opo selawase ya mung dadi konco mesra Interlude : G# D# Fm Cm C# G# A#m D# G# G# Selalu teringat saat bersama Fm Walaupun jarak memisahkan kita C# D# Karena cintaku bersemi di dalam dada G# D#/G Fm D# Nadyan adoh jarak sliramu C# G# Nanging tansah eling sedep esemmu Fm D# Pengen rasane tansah ning sandingmu C# D# Gawe tombo roso kasmaranku Fm D# padange rembulan raiso madangi atiku C# Terange lintang raiso ngilangi kangenku D# Wangimu iseh nempel ning njero dodoku D# Nanging aku sadar yen sliramu D# Sewates koncoku Chorus : G# D# Tenane aku pengen ngungkapne tresno Fm Cm Sing amung tak simpen ning njero dodo C# G# Mergo tansah abot sing tak songgo A#m D# Anane kon mung mbok anggep sewates konco G# D# Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Fm Cm Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C# G# Sampai kapan tak pendem roso cinta A#m D# G# Opo selawase ya mung dadi konco mesra G# D# Tenane aku pengen ngungkapne tresno Fm Cm Sing amung tak simpen ning njero dodo C# G# Mergo tansah abot sing tak songgo A#m D# Anane kon mung mbok anggep sewates konco G# D# Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Fm Cm Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C# G# Sampai kapan tak pendem roso cinta A#m D# G# Opo selawase ya mung dadi konco mesra

Lirik Lagu Konco Rindu Jihan Audy

Verse : Tenane aku pengen ngungkapne tresno Sing amung tak simpen ning njero dodo Mergo tansah abot sing tak songgo Anane kon mung mbok anggep sewates konco Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo Sampai kapan tak pendem roso cinta Opo selawase ya mung dadi konco mesra Interlude Selalu teringat saat bersama Walaupun jarak memisahkan kita Karena cintaku bersemi di dalam dada Nadyan adoh jarak sliramu Nanging tansah eling sedep esemmu Pengen rasane tansah ning sandingmu Gawe tombo roso kasmaranku Padange rembulan raiso madangi atiku Terange lintang raiso ngilangi kangenku Wangimu iseh nempel ning njero dodoku Nanging aku sadar yen sliramu Sewates koncoku Chorus : Tenane aku pengen ngungkapne tresno Sing amung tak simpen ning njero dodo Mergo tansah abot sing tak songgo Anane kon mung mbok anggep sewates konco Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo Sampai kapan tak pendem roso cinta Opo selawase ya mung dadi konco mesra Interlude Selalu teringat saat bersama Walaupun jarak memisahkan kita Karena cintaku bersemi di dalam dada Nadyan adoh jarak sliramu Nanging tansah eling sedep esemmu Pengen rasane tansah ning sandingmu Gawe tombo roso kasmaranku Padange rembulan raiso madangi atiku Terange lintang raiso ngilangi kangenku Wangimu iseh nempel ning njero dodoku Nanging aku sadar yen sliramu Sewates koncoku Chorus : Tenane aku pengen ngungkapne tresno Sing amung tak simpen ning njero dodo Mergo tansah abot sing tak songgo Anane kon mung mbok anggep sewates konco Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo Sampai kapan tak pendem roso cinta Opo selawase ya mung dadi konco mesra Tenane aku pengen ngungkapne tresno Sing amung tak simpen ning njero dodo Mergo tansah abot sing tak songgo Anane kon mung mbok anggep sewates konco Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo Sampai kapan tak pendem roso cinta Opo selawase ya mung dadi konco mesra

Video Youtube Konco Rindu Jihan Audy

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru