Iklan Chord Kunci Gitar

Sugeng Dalu - Denny Caknan

Kunci Gitar Sugeng Dalu - Denny Caknan

Chord Kunci Gitar Lagu Sugeng Dalu
Denny Caknan

Intro :
G#m  C#  F#  D#m
G#m  C#  F#  C#

Verse :
       F#
Sugeng dalu
G#m        C#           F#
  Ati seng biyen tau ngelarani
G#m                B
  Wes suwe we ra rene
                      C#
We lungo mung masalah sepele
            F#  C#
We golek liane

       F#
Tambah loro
G#m        C#           F#
  Yakin we teko nambahi sengsoro
G#m                B
  Ngrusak tatanan ati          
Seng wes pengen lali
  C#                  F#
Karo gedhe duwure balunganmu

         G#m             B
Aku wes ora gagas kata luka
          F#
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
    G#m              B
Mario leh mu dolanan ati
        C#
Wes wayahe we kapok mblenjani

Chorus :
          B
Udan tangise ati
C#                 A#m
  Saiki wes rodo terang
D#m                 B
  Masio isih kadang kelingan
C#                       F#
  Kowe seng tak sayang sayang
              B
Saiki mung crito loro
C#                          A#m
  Mpun kadung mbekas ning dodo
D#m                    B
  Perihe ati seng mbok paringi
C#                       F#     C#
  Wes cukup ra bakal tak baleni

Interlude :
F#   B   G#m  C#
A#m  D#  G#m  C#  F#

Bridge :
         G#m             B
Aku wes ora gagas kata luka
          F#
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
    G#m              B
Mario leh mu dolanan ati
        C#
Wes wayahe we kapok mblenjani

Chorus :
          B
Udan tangise ati
C#                 A#m
  Saiki wes rodo terang
D#m                 B
  Masio isih kadang kelingan
C#                       F#
  Kowe seng tak sayang sayang
              B
Saiki mung crito loro
C#                          A#m
  Mpun kadung mbekas ning dodo
D#m                    B
  Perihe ati seng mbok paringi
C#                       F#
  Wes cukup ra bakal tak baleni

Ending :
        B                C#
Perihe ati seng mbok paringi
        F#
Ora tak baleni
Lirik Lagu Sugeng Dalu
Denny Caknan

Verse :
Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati          
Seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Chorus :
Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang
Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Interlude

Bridge :
Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Chorus :
Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang
Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Ending :
Perihe ati seng mbok paringi
Ora tak baleni
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru