Iklan Chord Kunci Gitar

Balungan Kere - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Balungan Kere - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Balungan Kere
Ndarboy Genk

Intro :
G   Am  D   G
Cm  G   Em  Am  D  G

Verse :
G                Am
  Mbiyen aku tau kelangan
D               G
  Nganti saiki isih kelingan
Em          E          Am
  Kowe sing tak anti anti
                  D
Bebrayan tekane pati
                 G    Cm  D
Jebule mblenjani janji

G                 Am
  Kabeh iki mergo kahanan
D                   G
  Ben iso nyukupi kebutuhan
B  Em      E       Am
    Aku kerjo esuk sore
                      D
Nanging kowe sambat wae
                G
Jarene balungan kere

Chorus :
                 C
Opo pancen wis nasibku
D        C          Bm
  Kudu pisahan karo sliramu
E                   Am
  Jaremu arep nompo opo anane
           D            
Nanging nyatane tresnaku 
         G
Mbok sepelekke

Dm       G        C
  Kudune kowe ngerteni
D            C        Bm
  Kabeh mung titipane gusti
E                     Am
  Senajan atiku wis bubrah
                     D
Ngandelingno ning ibadah
                   G
Gusti sing paringi berkah

Bridge :
  G  D   Em         Bm
Sena jan balungan kere
       C          G
Ora kendo nyambut gawe
    Em           Bm
Senajan dalan ra alus
        C      D    G
Sing penting wani terus

Interlude :
Em  C  D  G
Am  D  G  Em  Am  D  G

Verse :
G                 Am
  Kabeh iki mergo kahanan
D                   G
  Ben iso nyukupi kebutuhan
B  Em      E       Am
    Aku kerjo esuk sore
                      D
Nanging kowe sambat wae
                G
Jarene balungan kere

Chorus :
                 C
Opo pancen wis nasibku
D        C          Bm
  Kudu pisahan karo sliramu
E                   Am
  Jaremu arep nompo opo anane
           D            
Nanging nyatane tresnaku 
         G
Mbok sepelekke

Dm       G        C
  Kudune kowe ngerteni
D            C        Bm
  Kabeh mung titipane gusti
E                     Am
  Senajan atiku wis bubrah
                     D
Ngandelingno ning ibadah
                   G
Gusti sing paringi berkah

Ending :
Em         E        Am
  Senajan atiku wis bubrah
                     D
Ngandelingno ning ibadah
                   G      
Gusti sing paringi berkah

Ending :
C   D   G
Lirik Lagu Balungan Kere
Ndarboy Genk

Verse :
Mbiyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Chorus :
Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku 
Mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingno ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Bridge :
Sena jan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Interlude

Verse :
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Chorus :
Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku 
Mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingno ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Ending :
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingno ning ibadah
Gusti sing paringi berkah
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru